sluit

Theater Utrecht & New Dutch Connections Laatste kaarten

The Bright Side of Life

Theater Utrecht en theatermaker Bright Richards presenteren The Bright Side of Life, een komische en confronterende voorstelling met livemuziek over een acteur die zijn land, waar hij bekend en geliefd was, moet verlaten. Eenmaal in Nederland burgert hij in en gaat hij op zoek naar nieuw publiek.

The Bright Side of Life gaat over hoe een mens omgaat met het achterlaten van zijn oude wereld en het betreden van een nieuwe. Uiteindelijk blijkt dat niet waar je vandaan komt, maar waar het goed met je gaat, je thuis is.

Bright Richards weet waar hij het over heeft. Ooit was hij een beroemd acteur in Liberia, maar twintig jaar geleden moest hij vluchten vanwege de burgeroorlog. Theater hielp hem een nieuw bestaan op te bouwen in Nederland. Hij volgde de acteursopleiding in Arnhem, maakte voorstellingen bij Ro Theater en is oprichter van New Dutch Connections, dat zich inzet voor jonge vluchtelingen. Dit werk inspireerde hem ook tot het maken van deze voorstelling.

ACTIE Koop een extra kaart voor een vluchteling
Wil je een vluchteling / statushouder de kans te geven om deze voorstelling te zien en lijkt het je leuk om nieuwe mensen te ontmoeten? Koop dan een extra kaartje. Wij zorgen ervoor dat het kaartje aan je gast wordt gegeven.

www.theaterutrecht.nl

 

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden