sluit

Theatergroep Suburbia

Into the Night

Deze voorstelling is geannuleerd. Door persoonlijke omstandigheden heeft Theatergroep Suburbia in het belang van de maker moeten besluiten dit project voortijdig te beëindigen.
Kaartkopers zijn per e-mail geïnformeerd.


Theatermaker Ada Ozdogan zorgt met Into the night, losjes gebaseerd op de Netflixfilm Malcolm and Marie, voor een geweldige, visuele belevenis en een feest van herkenning voor de generatie twintigers en dertigers.

Een vrouw en een man. Beiden van kleur. Niet onbelangrijk. De vrouw is filmregisseur, de man acteur. Ook niet onbelangrijk. Ze komen thuis na een première van haar. Terwijl de vrouw direct naar het balkon loopt om een sigaret op te steken, maakt de man de tosti’s klaar. Het is het begin van een lange slapeloze nacht voor de twee geliefden. Een lovestory. Zou je denken.

Voor de buitenwereld zijn ze jong en succesvol, maar eenmaal thuis vallen ze keihard in een neerwaartse spiraal die uitmondt in een relatiecrisis. Toch is dit geen liefdesverhaal, het is een verhaal over jonge mensen van nu die door de buitenwereld op hun gekleurde identiteit worden beoordeeld. Zal hun liefde altijd gekleurd zijn of mag dit gewoon een lovestory zijn?

Over Ada Ozdogan

Theatermaker Ada Ozdogan is gefascineerd door personages die zich ontworstelen aan de blik van anderen en vechten voor hun eigen identiteit. Zij wordt alom geprezen om haar fenomenaal en razend intelligente regie.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?