sluit

Toneelgroep Oostpool

People, Places and Things
#aanboduithetoosten
#mooiewoorden
#topcast
#wiebenik?

We zijn tegenwoordig vrijer dan ooit en krijgen alle kansen. Toch zijn er steeds meer mensen die vastlopen. Duncan Macmillan schreef een aangrijpende tekst over falen en weer proberen op te staan in een wereld waarin de waarde van je leven wordt afgemeten aan je succes.

Een stuk over toe moeten geven dat het niet meer gaat en dat je het niet alleen kunt. Marcus Azzini regisseert een topcast, met onder anderen Ariane Schluter, Loek Peters en Hannah Hoekstra. De laatste speelt de knappe, succesvolle Emma. Alles lijkt haar voor de wind te gaan, maar ze houdt zich staande op een cocktail van alcohol en drugs, terwijl de mensen om haar heen vanaf de zijlijn moeten toekijken hoe ze langzaam wegglijdt. En uiteindelijk breekt. People, Places & Things gaat niet zozeer over haar burn-out, maar over het gevecht om weer gezond te worden.

toneelgroepoostpool.nl / #aanboduithetoosten #mooiewoorden #topcast #wiebenik?

TONEELGROEP OOSTPOOL IN NIJMEGEN
Wil je meer zien van Toneelgroep Oostpool? Beleef dan op 21 t/m 24 november de voorstelling Cinema bij ons of op 7 t/m 9 maart de voorstelling Bambie in de Stadsschouwburg (première: 9 maart).

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden