sluit

TussenTijd

De Transformatie

‘Wilt u er theater bij?’ Met deze vraag willen we ons publiek meenemen op een reis door de (corona) tussentijd die veel langer blijkt te duren dan we ooit voor mogelijk hadden kunnen houden. Sterker nog, we zitten er nog middenin…

In De Transformatie laten Wouter, Ilse en Lonne van Cie. Perelman de digitale wereld van TussenTijd overvloeien in de fysieke en absurde realiteit van vandaag. Maar wat is nu echt en wat niet… Kom in het Theaterweekend op vrijdag 27 en zaterdag 28 augustus naar ons terras en transformeer met de TussenTijders mee!

Het programma is doorlopend van 16.00 tot 20.00 uur

Concept: LUX & Cie. Perelman
Script/Spel: Cie. Perelman

Cie. Perelman zijn: Wouter van Elderen, Ilse Schaminee en Lonne Gosling
TussenTijd is een samenwerking van LUX en Cie. Perelman, TG Greppel en TG de Winter. Aanvangstijden worden nog bekend gemaakt, houd daarvoor deze websitepagina en het Facebookevenement in de gaten.

Videoserie TussenTijd

Een jaar geleden startten we met Cie. Perelman, TG Greppel en TG de Winter de online videoserie ‘TussenTijd’. Aanleiding was de eerste corona-lockdown. Toen alle theaters voor langere tijd gesloten waren en gezelschappen niet konden spelen, lieten zij ‘achter de schermen’ zien hoe zij omgaan met thema’s zoals angst, isolatie, verbinding, hoop, tijd, offline leven en, natuurlijk, de toekomst. Inmiddels zijn er al twee seizoenen online verschenen. Kijk hier de uitzendingen van TussenTijd en Tussentijd, 1 jaar later terug.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?