sluit

Via Rudolphi Producties | Theater Bellevue

Fun and Games (try-out)

Theater Bellevue & Via Rudolphi Producties trappen met de try-out van Fun and Games ons nieuwe podiumseizoen af! Deze avond kleden we aan met welkomstwoordje en glaasje bubbels voor het publiek om samen te proosten op een inspirerend cultureel jaar.

Fun and Games is het eerste deel van een drieluik waarin makers Daniël ’t Hoen, Laura De Geest en Tarik Moree om de tien jaar op zoek gaan naar het antwoord op dezelfde vraag: wat is liefde?

Twee acteurs ontmoeten elkaar in het theater. Drie dagen voor de première van ‘Who’s afraid of Virginia Woolf’, het iconische stuk van Edward Albee waarin ze beiden spelen, krijgen ze slaande ruzie. Behalve hun tegenspelers raken ze ook elkaar kwijt. Drie dagen later, op wat de grote dag had moeten zijn, zien ze elkaar voor het eerst weer terug in de restanten van hun verwoeste decor. Hoe nu verder?

In dit nieuw geschreven stuk treden de acteurs al vechtend in de voetsporen van Martha en George, de illustere personages uit Albee’s klassieker, een van de meest gespeelde stukken uit de twintigste eeuw.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?