sluit

Vierdaagsefeesten – zaterdag 16 juli

Strijk tijdens de Vierdaagsefeesten neer op het Mariënburgplein, een oase van rust. Geniet van heerlijke drankjes en lekkers van Café LUX of neem deel aan een van de programma’s: silent disco, de silent talkshow Via 44 met Sinan Can & gasten, een uitgebreid kinderprogramma (Kidsplein), roze woensdag-programma en meer!

Het programma tijdens de Vierdaagsefeesten op zaterdag 16 juli:

13.00 – 17.00 uur  Kidsplein (incl. silent disco voor kids)

Het Mariënburgplein wordt omgetoverd tot heuse Stadscamping voor kinderen tot 6 jaar, broertjes/zussen en familie. Elke dag wordt er ’s middags voorgelezen, kun je campingspelletjes doen, stoepkrijten, vakantiefilmpjes kijken, Silent Disco Junior, meedoen aan een speurtocht en nog meer leuks. Vier de vakantie met de mooiste verhalen! Bekijk hier het volledige Kidsplein-programma

En speciaal vandaag:

  • Laat jouw beste danspassen zien in LUX tijdens de Silent Disco Junior! Terwijl papa en mama tot rust komen met een lekker drankje dansen de kinderen de sterren van de hemel. Kinderen krijgen een koptelefoon en kunnen kiezen tussen 3 kanalen met verschillende muziekstijlen. Kies jouw favoriete kanaal en dansen maar! Ouders mogen natuurlijk ook lekker meedansen.
  • Vakantiepret in de filmzaal. Geniet van korte vakantiefilmpjes uit vroegere tijden. Leuk voor jong en oud!
    Van 14.00 – 17.00 uur, in de Joris Ivenszaal.

Het Kidsplein is een initiatief en samenwerking van Bibliotheek Gelderland Zuid, Huis van de Nijmeegse geschiedenis, LUX en Regionaal Archief Nijmegen.

21.00 – 02.00 uur Silent Disco @ Café LUX

Even helemaal uit je plaat met de hitjes van toen en nu? Met drie kanalen op je koptelefoon zit er altijd iets goeds tussen. Van Abba tot Blackstreet, van Hazes tot House. Welk kanaal kies jij?

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?