sluit

Vierdaagsefeesten: Holy Ground – do 20 juli

o.a. Hommel, The John Hayes Project, KIdsplein, Silent Disco
Vierdaagsefeesten

Tijdens de Vierdaagsefeesten dit jaar worden LUX en het Mariënburgplein omgetoverd tot de “Holy Ground”. Geniet de hele week van een uitgebreid aanbod aan soul, jazz, rockabilly, reggae en meer! Overdag is de Holy Ground de plek voor ouders met kinderen, ’s avonds geniet je van verschillende bands en performances.

Het programma tijdens de Vierdaagsefeesten op donderdag 20 juli:

13.00 – 17.00 uur  Kidsplein

Op het Kidsplein kun je van 13.00 – 17.00 uur volop verhalen luisteren, stoepkrijten, een speurtocht doen, dromenslingers maken en met water spelen. Er is van alles te doen voor kinderen vanaf twee jaar en hun ouders. Elke dag komt er ook een speciale gast! Lees hier meer over het programma van het Kidsplein.

14.00 uur – World’s Smallest Escape Room

Met een gouden polsbandje of een festivalbandje ervaar je op elke dag van de Vierdaagsefeesten een speciale verrassing! Op het Mariënburgplein beleef je ’s werelds kleinste Escaperoom! Hoe snel ontsnap jij? In deze kleinste escape room ter wereld mag je het binnen 30 seconden proberen. Druk op de rode knop en de tijd gaat in!

19.30 – 21.00 uur – Experimental – Later meer info

21.30 – 23.30 uur – The John Hayes Project

John Hayes ontwikkelde zich als muzikant en songwriter in een periode die de plaats van gitaar in de muziek bepaalde. Later was gitaar het belangrijkste instrument in de rockmuziek met sterren als Jimi Hendrix, Jeff Beck en Carlos Santana als zijn belangrijkste invloeden in die tijd. Geniet nu van de muziek van deze band die niet anders omschreven kan worden als energiek en krachtig!

22.00 – 02.00 uur Silent Disco met SoundLab @ Café LUX

Even helemaal uit je plaat met de hitjes van toen en nu? Met drie kanalen op je koptelefoon zit er altijd iets goeds tussen. Van Abba tot Blackstreet, van Hazes tot House. Welk kanaal kies jij? Elke avond gaan 3 dj’s van SoundLab – de allereerste DJ en Producer studentenvereniging van Nederland – met elkaar de strijd aan om het aandacht van het publiek.

23.30 – 00.30 uur – DJ Karma Kameleon

Deze oude rot behoeft nauwelijks introductie. Al vanaf de jaren 80 verwent deze muzikale Kameleon menig oor in kroegen, swingcafe’s, clubs en discotheken, en op vele festivals, zowel in binnen- en buitenland. Door zijn kennis, kunde, ervaring en liefde voor de muziek, breed en diep, omarmt zijn eclectische stijl vele genres. Hierdoor is DJ Rick Clephas, draaiende onder zijn alias Karma Kameleon, de aangewezen persoon om elke dag tijdens de Zomerfeesten 2023 op Holy Ground! de bands muzikaal te omlijsten en de avond in stijl af te sluiten.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?