sluit

Vierdaagsefeesten – DO 18 JUL

Vierdaagsefeesten

Van zaterdag 13 t/m vrijdag 19 juli is het weer zover, de Vierdaagsefeesten. Er is van alles te beleven op het Mariënburgplein: een fijne variatie aan livemuziek, speciaalbiertjes, allerlei lekkers van Café LUX, de Pizzabakkers en Black&Blue, leuks voor de kinderen en meer!

Iedere middag is er voor de kinderen van alles te ontdekken. Vanaf 17.00 uur staan er verschillende bands, singer-songwriters en performers op onze buitenpodium.

PROGRAMMA DO 18 JUL
14.00 – 17.00 uur Kidsplein
17.00 – 18.00 uur Collin Hoeve & Friends
20.30 – 21.30 uur Jazzy Night
22.00 – 23.00 uur Jazzy Night
23.00 – 04.00 uur Feest voor 30+ (in LUX 7)

Meld je ook aan voor het Facebook-evenement om als eerste op de hoogte te zijn van ons programma en de laatste nieuwtjes.

KIDSPLEIN
Tijdens de Vierdaagsefeesten wordt het Mariënburgplein iedere middag omgetoverd tot kidsplein. Vanaf 14.00 uur is er van alles te zien en te beleven: interactieve voorstellingen, wegdromen bij de verhalen die de voorlezers vertellen, een kindercollege en diverse workshops, met het thema ‘op wereldreis in eigen stad’. Er zijn workshops zoals ‘vakantievloggers & reisreporters’, ‘Chinese waaiers maken’ en je kunt als journalist aan de slag om de Vierdaagsekrant te maken. Verhalenvertellers Sanne en Sjoerd nemen je mee naar een andere wereld en Theater Smoespot speelt de poppenvoorstelling Het Kleine Geitje. Je kunt een vierdaagsepuzzel maken, reuzescrabble spelen, Nijmegen-memory doen of in de BoekBoek even lekker lezen. Bekijk het volledige kinderprogramma op obgz.nl/agenda.

COLLIN HOEVE & FRIENDS
Tijdens de Vierdaagsefeesten nodigt de Nijmeegse singer-songwriter Collin Hoeve – The Voice-deelnemer én wereldrecordhouder Songs Schrijven – iedere avond collega-singer-songwriters uit om de sterren van de hemel te zingen. Laat je op het Mariënburgplein verrassen door enthousiaste en talentvolle singer-songwriters, met zowel vrolijke uptempo liedjes, als ontroerende ballads.

FEESTJES IN LUX 7
ZA 13 JUL – House Classics: DJ Isis, Paul Kainama, Hansz
WO 17 JUL – 4Daagse Feest voor 45+ in Nijmegen
DO 18 JUL – 30+ Party

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden