sluit

Vierdaagsefeesten – VR 19 JUL

Vierdaagsefeesten

Van zaterdag 13 t/m vrijdag 19 juli is het weer zover, de Vierdaagsefeesten. Er is van alles te beleven op het Mariënburgplein: een fijne variatie aan livemuziek, speciaalbiertjes, allerlei lekkers van Café LUX, de Pizzabakkers en Black&Blue, leuks voor de kinderen en meer!

PROGRAMMA VR 19 JUL
Geen kidsplein
20.30 – 23.00 uur Saxotones Groove Mission ft. Simone Roerade

Meld je ook aan voor het Facebook-evenement om als eerste op de hoogte te zijn van ons programma en de laatste nieuwtjes.

SAXOTONES GROOVE MISSION FT. SIMONE ROERADE
Saxotones Groove Mission is een ultieme live band waar je bij wilt zijn, lekker om naar te kijken en onvermijdelijk op te dansen, te stampen en te swingen. Reeds vele Jazz & Bluesfestivals weten daarover mee te praten; op alle grote en minder grote festivals lieten ze hun sporen achter. Onder het motto ‘alles is al een keer gedaan, alleen nog níet door mij’ is Simone Roerade (Nederland, 1969) niet op zoek naar een nieuwe stijl, maar zingt ze haar nummers recht uit het hart. Soulful, funky en soms gevoelig met een rauw randje. Met haar persoonlijkheid daagt ze je uit om mee te gaan in haar energie, want dat is waar het om draait bij haar muziek. Een avond diep rakende 60′s soulmuziek, herkenbaar en avontuurlijk. Virtuoos en puur, en vooral: Swingend tot op het bot!

FEESTJES IN LUX 7
ZA 13 JUL – House Classics: DJ Isis, Paul Kainama, Hansz
WO 17 JUL – 4Daagse Feest voor 45+
DO 18 JUL – 30+ Party

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden