sluit

Vierdaagsefeesten

Einfach Kurt & JB Experience en meer

Van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 juli is het weer zo ver: de Nijmeegse Vierdaagsefeesten. Dit jaar vier je de Vierdaagsefeesten op ons plein, waar drie podia staan voor muziek, film, literatuur en nog veel meer. Bekijk ook het programma van de andere dagen.

Het programma voor dinsdag 18 juli:

13:00 – 17:30 uur: Kidsfestival
Met Nienke van de Zappelin toer op het podium en een Meet en Greet met Nijntje! Ook kun je geschminkt worden, een glitter tattoo krijgen, spelen met Super Sand en bouwen met BanBao. Om 15:00 uur is er een gratis vertoning van Casper en Emma – beste vriendjes in de filmzaal.

Vanaf 14:00 uur: KloosterKino
De Nijmeegse KloosterKino heeft korte animatiefilms over lopen, uitputting en feesten geselecteerd, die je de hele dag door in een tent op het plein kunt zien.  Zo zie je de animatiefilm Chemin faisant (2012) die de gedachten van een eenzame wandelaar volgt en de animatie Hasta Santiago (2013) over de bekende pelgrimsroute naar Santiago de Compostella.

17:00 – 21:00 uur: DJ MovieMachine
De beste filmsongs, de lekkerste luisterliedjes, de heerlijkste hits uit de jaren zestig, zeventig en tachtig, en vergeten curiositeiten. Daarmee neemt DJ MovieMachine ons mee van de middag naar de avond, en zorgt voor heerlijke muziek tussen de bands door.

18:00 – 19:00 uur: Rico Neeter (Daniel Cane)
Liefdesliedjes met een rauw randje in de stijl van Damien Rice en Ed Sheeran die gaan over gebroken harten; het verliezen en het terug vinden van de liefde. Dat is Daniel Cane in een notendop.

20:00 – 21:00 uur: Daniel Cane & The Rebellion
Liefdesliedjes met een rauw randje in de stijl van Damien Rice en Ed Sheeran die gaan over gebroken harten; het verliezen en het terug vinden van de liefde. Dat is Daniel Cane in een notendop. In drie jaar tijd deed Daniel Cane meer dan 500 optredens. Hij speelde in de voorprogramma’s van o.a. Stef Classens, De Dijk, Kim Churchill en een complete Danny Vera tour. Daarnaast speelde hij live bij Giel op 3FM en werden er verscheidene festivals aangedaan.

21:00 – 22:00 uur: JB Experience
Een zomerse ontmaagding van The JB Experience. Voor het eerst in deze formatie en met een vernieuwd geluid! Herkenbare en wat onbekendere hits in een door de band op maat gemaakt jazzje. Trek je danspartner uit de kast en stof hem/haar af!

22:00 – 23:00 uur: Einfach Kurt
Einfach Kurt is een singer-songwriter die de naam singer-songwriter in een totaal ander daglicht plaatst. Of liever gezegd nachtlicht: Einfach Kurt maakt duistere pop die meestal gaat over de zelfkant van het leven. Begeleid door subtiele drums (Martijn Kruisselbrink) en een zompige contrabas (Jory de Kort) heeft deze Nijmeegse verhalenverteller de afgelopen drie jaar een stevige live-reputatie opgebouwd, waarbij hij het publiek meestal dicht naar zich toe weet te trekken.

23:00 – 00:30 uur: DJ MovieMachine
DJ MovieMachine alias Constant Hoogenbosch draait de beste filmsongs, de lekkerste luisterliedjes, de heerlijkste hits uit de jaren zestig, zeventig en tachtig, exotische uitstapjes en vergeten curiositeiten.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden