sluit

Podiumpas 2017-2018

UITVERKOCHT

Onbeperkt genieten van theater, muziek en dans in LUX? Schaf dan nu hier je LUX Podiumpas aan! Met je pas bezoek je voor €155,00 het hele seizoen zoveel spannende, avontuurlijke en actuele podiumvoorstellingen als je zelf wilt.

Duik een keer spontaan de theaterzaal in, en kies vrij uit onze voorstellingen en concerten. Een keer een dansvoorstelling doen? Of vanmiddag toch liever een intiem concert in de Mariënburgkapel?

Op woensdag 24 mei kun je het programma op onze website en in de gezamenlijke brochure van de Lindenberg en LUX vinden. Op maandag 29 mei start de kaartverkoop voor het nieuwe seizoen. Nu al benieuwd uit welke voorstellingen je kan kiezen? Bekijk onderaan deze pagina alvast de brochure digitaal. Schaf je de podiumpas nu alvast aan, dan hoef je niets meer te betalen, alleen nog te kiezen! Wacht niet te lang, want er is maar een beperkt aantal podiumpassen verkrijgbaar*.

WAT KUN JE MET JE PODIUMPAS?
Met de LUX Podiumpas bezoek je het hele seizoen voor € 155,00 zoveel podiumvoorstellingen als je zelf wilt. Met de pas kun je voor elke podiumvoorstelling van seizoen 17/18 één vrijkaart kopen bij onze kassa of online. Dit is mogelijk aan het begin van het seizoen, of op ieder moment tijdens het seizoen als er nog voldoende tickets beschikbaar zijn. Naast de vrijkaart kun je ook extra reguliere tickets kopen voor dezelfde voorstelling als je met meerdere personen de voorstelling bezoekt.

Let op: de vrijkaart is alleen geldig als toegangsticket in combinatie met de LUX Podiumpas! De pas is persoonsgebonden en moet bij ieder bezoek aan LUX meegenomen worden. Alleen de pas is niet voldoende als toegangsbewijs.

HOE WERKT HET AANSCHAFFEN?
1) Je schaft de pas aan via de website of aan de kassa van LUX. Na aankoop wordt het abonnement op je LUX-account geplaatst. Hiermee kun je zowel online als aan de kassa zonder kosten het hele seizoen tickets kopen voor de voorstellingen.
2) Haal je pas op bij de kassa. Koop je de Podiumpas aan de kassa, krijg je hem direct mee. Als je de pas online bestelt, heb je 21 dagen de tijd om deze op te halen bij de kassa van LUX. Je kunt wel direct online tickets bestellen voor het hele seizoen. Je moet wel eerst de online transactie afronden voor het kopen van de pas.
3) Kies je favorieten, of iets nieuws uit het programma en geniet! Koop je tickets online of aan de kassa. Dit kan tijdens het gehele seizoen, mits er nog tickets beschikbaar zijn. (En vergeet je pas niet mee te nemen naar LUX.)

VOORWAARDEN
De pas is persoonsgebonden. Met de LUX Podiumpas kun je 1 vrijkaart voor elke podiumvoorstelling bestellen. Er kunnen uitzonderingen gemaakt worden voor specifieke programma’s. De pas is geldig in seizoen 17/18, t/m 30 juni 2018. De aangeschafte vrijkaarten zijn alleen geldig als je de LUX Podiumpas kan tonen bij je bezoek. De pas kan na aanschaffing niet geretourneerd worden.

KORTING BIJ DE LINDENBERG MET PODIUMPAS
Wist je dat je ook korting krijgt op de podiumvoorstellingen bij de Lindenberg? Met je pas krijg je € 2,00 korting.

BESTELLEN VOOR ANDERE PASHOUDERS
Het is mogelijk om voor anderen kaarten te bestellen met de podiumpas. In de winkelwagen kun je bij elk programma aangeven dat je het ticket met een podiumpas wil kopen. Je voert dan de code van de pas in. Zo kun je ook voor je partner/vriend(in) tickets bestellen als zij ook een podiumpas hebben. Zo weet je ook zeker dat je naast elkaar zit in de zaal.

VERHINDERD?
Mocht je onverwacht verhinderd zijn, dan zou het erg fijn zijn ons dat tijdig te laten weten. Dan kunnen we iemand anders nog blij maken met die lege stoel. Kom naar onze kassa en neem je kaarten mee. De kaarten kunnen dan ingeruild worden.

 

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden