sluit

Podiumpas 2022-2023

Een heel seizoen lang onbeperkt theater, muziek en dans? Met de LUX Podiumpas bezoek je voor € 250,00 een heel seizoen lang zoveel theater-, muziek- en dansvoorstellingen als je wilt. Kies vrij uit onze voorstellingen en concerten, laat je verrassen door nieuwe makers én duik spontaan de theaterzaal in.

Op ons programma staan 100+ voorstellingen en concerten van maatschappelijk geëngageerde makers – (experimenteel) toneel, theater, moderne dans en concertante muziek – die midden in de maatschappij staan en vernieuwing zoeken. Sommige makers maken bij ons hun debuut, anderen spelen in eigen stad of regio én er is ruimte voor het experiment van de grotere gezelschappen en gevestigde namen die zich willen blijven vernieuwen. De vijf thema’s klimaat, diversiteit, inclusie, gezondheid en vrijheid vormen de rode draad in onze podiumprogrammering. Kortom, een scala aan voorstellingen van vertrouwde kwaliteit én met spannende vernieuwing.

Koop hier de LUX Podiumpas

Koop hier je Podiumpas 2022-2023
Er is een beperkt aantal Podiumpassen in de verkoop, op = op.

Met de Podiumpas kun je voor elke podiumvoorstelling één vrijkaart bestellen via onze website. Dit is mogelijk bij start verkoop of op ieder moment tijdens het seizoen als er nog voldoende kaarten beschikbaar zijn. Naast de vrijkaart kun je ook (extra) reguliere kaarten kopen voor dezelfde voorstelling als je met meerdere personen de voorstelling wilt bezoeken.

Hoe werkt de LUX Podiumpas?

1) Je kunt de Podiumpas online aanschaffen via onze website. Na aankoop wordt het abonnement op je LUX-account geplaatst.
2) Haal je pas op bij de kassa, je hebt hiervoor 60 dagen de tijd. Je kunt vanaf woensdag 8 juni 00.00 uur online kaarten bestellen.
3) Via onze website kies je een voorstelling en klik je op ‘koop tickets’. Je kunt met je Podiumpas maximaal 1 kaart per voorstelling kopen. Als je meer kaarten wilt bestellen, voer je het pasnummer (af te lezen onder de barcode op de pas) van een andere Podiumpashouder in en bestel je een volgend ticket. Je kunt op deze manier maximaal 8 kaarten per voorstelling bestellen.
4) Na het afronden van je bestelling ontvang je een bevestigingsmail. In de bijlage van de bevestigingsmail vind je de e-tickets die nog bij de kassa geactiveerd moeten worden, het betreft nu enkel een reservering. De kaarten kunnen op de dag van de voorstelling geactiveerd worden bij de kassa van LUX.
5) Gedurende de hele dag waarop de voorstelling plaatsvindt tot uiterlijk een half uur voor aanvang van de voorstelling kun je de kaarten activeren bij de kassa van LUX. Dit kan alleen op vertoon van de Podiumpas: wij scannen deze en kunnen vervolgens de kaarten verstrekken. Kaarten die 30 minuten voor aanvang niet worden afgehaald vervallen automatisch. Zorg dus dat je de kaarten op tijd activeert. Niet afgehaalde kaarten komen automatisch beschikbaar voor de vrije verkoop.
6) Haal je de kaarten ook voor andere Podiumpashouders op? Zorg dan dat je alle Podiumpassen bij je hebt (een kopie is niet voldoende).

VOORWAARDEN
De pas is persoonsgebonden. Met de LUX Podiumpas kun je 1 vrijkaart voor elke podiumvoorstelling* bestellen. De pas is geldig van september 2022 t/m juni 2023. De aangeschafte kaarten zijn alleen geldig als je de LUX Podiumpas kan tonen bij je bezoek. De pas kan na aanschaffing niet geretourneerd worden. *Er kunnen uitzonderingen gemaakt worden voor specifieke programma’s.

BESTELLEN VOOR ANDERE PASHOUDERS
Het is mogelijk om voor anderen kaarten te bestellen met de Podiumpas. In de winkelwagen kun je bij elk programma aangeven dat je het ticket met een Podiumpas wil kopen. Je voert dan de code van de Podiumpas in. Zo kun je ook voor je partner/vriend(in) tickets bestellen als zij ook een Podiumpas hebben. Zo weet je ook zeker dat je naast elkaar zit in de zaal.

VERHINDERD?
Mocht je onverwacht verhinderd zijn, dan zou het erg fijn zijn ons dat tijdig te laten weten. Dan kunnen we iemand anders nog blij maken met die lege stoel. Kom naar onze kassa en neem je kaarten mee. De kaarten kunnen dan ingeruild worden.

VRAGEN?
Neem dan contact op met onze kassa via [email protected].

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?