sluit

Podiumpas najaar 2020

Onbeperkt genieten van ons podiumprogramma? Met de LUX Podiumpas bezoek je dit najaar voor € 90,00 zoveel theater-, muziek- en dansvoorstellingen als je wilt.

Duik een keer spontaan de theaterzaal in, laat je verrassen door nieuwe makers en kies vrij uit onze voorstellingen en concerten. Met de Podiumpas kun je voor elke podiumvoorstelling één vrijkaart bestellen via onze website. Dit is mogelijk aan het begin van het seizoen of op ieder moment tijdens het seizoen als er nog voldoende kaarten beschikbaar zijn. Naast de vrijkaart kun je ook (extra) reguliere kaarten kopen voor dezelfde voorstelling als je met meerdere personen de voorstelling wilt bezoeken.

Er zijn dit najaar slechts 20 Podiumpassen in de verkoop. Op = op.

UPDATE DI 1 SEP, 11.20 UUR – DE PODIUMPAS IS UITVERKOCHT.

UPDATE MA 19 OKT – In verband met de aangescherpte corona-maatregelen verzoeken we onze bezoekers om niet eerder dan 15 minuten voor aanvang van het programma in LUX aanwezig te zijn. De termijn van het activeren van je Podiumpaskaartje (tot uiterlijk een half uur voor aanvang van de voorstelling) komt daarom tijdelijk te vervallen. We vragen je wel nog steeds om langs de kassa te komen om je kaartje(s) te activeren. In verband met alle maatregelen is het niet mogelijk om in ons café op je gezelschap te wachten en we vragen je daarom om buiten op je gezelschap te wachten of gelijk door te lopen naar de theaterzaal.
Ben je verhinderd of heb je (milde) klachten die passen bij het coronavirus? Dan zou het erg fijn zijn ons dat tijdig te laten weten. Onze kassa is telefonisch bereikbaar via 024 38 16 859.

HOE WERKT HET AANSCHAFFEN?
1) Je kunt de Podiumpas online aanschaffen via onze website. Na aankoop wordt het abonnement op je LUX-account geplaatst.
2) Haal je pas op bij de kassa, je hebt hiervoor 21 dagen de tijd. Je kunt wel direct (vanaf dinsdag 1 september 2020) online tickets bestellen.
3) Via onze website kies je een voorstelling en klik je op ‘koop tickets’. Je kunt met je Podiumpas maximaal 1 kaart per voorstelling kopen. Als je meer kaarten wilt, voer je het pasnummer (af te lezen onder de barcode op de pas) van een andere Podiumpashouder in en bestel je een volgend ticket. Je kunt op deze manier maximaal 8 kaarten per voorstelling bestellen.
4) Na het afronden van je bestelling ontvang je een bevestigingsmail. In de bijlage van de bevestigingsmail vind je de e-tickets die nog bij de kassa geactiveerd moeten worden, het betreft nu enkel een reservering. De kaarten kunnen op de dag van de voorstelling geactiveerd worden bij de kassa van LUX.
5) Gedurende de hele dag waarop de voorstelling plaatsvindt tot uiterlijk een half uur voor aanvang van de voorstelling kun je de kaarten activeren bij de kassa van LUX. Dit kan alleen op vertoon van de Podiumpas: wij scannen deze en kunnen vervolgens de kaarten verstrekken. Kaarten die 30 minuten voor aanvang niet worden afgehaald vervallen automatisch. Zorg dus dat je de kaarten op tijd activeert. Niet afgehaalde kaarten komen automatisch beschikbaar voor de vrije verkoop.
6) Haal je de kaarten ook voor andere Podiumpashouders op? Zorg dan dat je alle Podiumpassen bij je hebt (een kopie is niet voldoende).

VOORWAARDEN
De pas is persoonsgebonden. Met de LUX Podiumpas kun je 1 vrijkaart voor elke podiumvoorstelling* bestellen. De pas is geldig van 1 september 2020 t/m 31 december 2020. De aangeschafte kaarten zijn alleen geldig als je de LUX Podiumpas kan tonen bij je bezoek. De pas kan na aanschaffing niet geretourneerd worden. * Er kunnen uitzonderingen gemaakt worden voor specifieke programma’s.

BESTELLEN VOOR ANDERE PASHOUDERS
Het is mogelijk om voor anderen kaarten te bestellen met de Podiumpas. In de winkelwagen kun je bij elk programma aangeven dat je het ticket met een Podiumpas wil kopen. Je voert dan de code van de Podiumpas in. Zo kun je ook voor je partner/vriend(in) tickets bestellen als zij ook een Podiumpas hebben. Zo weet je ook zeker dat je naast elkaar zit in de zaal.

VERHINDERD?
Mocht je onverwacht verhinderd zijn, dan zou het erg fijn zijn ons dat tijdig te laten weten. Dan kunnen we iemand anders nog blij maken met die lege stoel. Kom naar onze kassa en neem je kaarten mee. De kaarten kunnen dan ingeruild worden.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden