sluit

Podiumpas 18/19

[ UITVERKOCHT ] Onbeperkt genieten van theater, muziek en dans in LUX? Schaf dan vanaf 7 mei je LUX Podiumpas aan! Met je pas bezoek je voor €175,00 het hele seizoen zoveel spannende, avontuurlijke en actuele podiumvoorstellingen als je zelf wilt.

Duik een keer spontaan de theaterzaal in, en kies vrij uit onze voorstellingen en concerten. Een keer een dansvoorstelling doen? Of toch liever een (muziek)theatervoorstelling?

Vanaf maandag 7 mei kun je het volledige programma op onze website bekijken. Op maandag 14 mei start de kaartverkoop voor het nieuwe seizoen. Schaf vanaf 7 mei de Podiumpas aan, dan hoef je op 14 mei niets meer te betalen, alleen nog te kiezen! Wacht niet te lang, want er is maar een beperkt aantal podiumpassen verkrijgbaar.

WAT KUN JE MET JE PODIUMPAS?
Met de LUX Podiumpas bezoek je het hele seizoen voor € 175,00 zoveel podiumvoorstellingen als je zelf wilt. Met de pas kun je voor elke podiumvoorstelling van seizoen 18/19 één vrijkaart bestellen via onze website. Dit is mogelijk aan het begin van het seizoen, of op ieder moment tijdens het seizoen als er nog voldoende tickets beschikbaar zijn. Naast de vrijkaart kun je ook (extra) reguliere tickets kopen voor dezelfde voorstelling als je met meerdere personen de voorstelling bezoekt.

Let op: de vrijkaart is alleen geldig als toegangsticket in combinatie met de LUX Podiumpas! De pas is persoonsgebonden en moet bij ieder bezoek aan LUX meegenomen worden. Alleen de pas is niet voldoende als toegangsbewijs.

HOE WERKT HET AANSCHAFFEN?
1) Je kunt de pas online aanschaffen via de website. Na aankoop wordt het abonnement op je LUX-account geplaatst.
2) Haal je pas op bij de kassa, je hebt hiervoor 21 dagen de tijd. Je kunt wel direct online tickets bestellen voor het hele seizoen.
3) Via onze website kies je een voorstelling en klik je op ‘koop tickets’. Je kunt met je Podiumpas maximaal 1 kaart per voorstelling kopen. Als je meer kaarten wilt, voer je het pasnummer (af te lezen onder de barcode op de pas) van een andere Podiumpashouder in en bestel je een volgend ticket. Je kunt op deze manier maximaal 8 kaarten per voorstellingen bestellen.
4) Na het afronden van je bestelling ontvang je een bevestigingsmail. In de bijlage vind je de e-tickets die nog bij de kassa geactiveerd moeten worden, het betreft nu enkel een reservering. De kaarten kunnen op de dag van de voorstelling geactiveerd worden bij de kassa van LUX.
5) Tussen 90 minuten en 30 minuten voor aanvang van de voorstelling kun je de tickets activeren bij de kassa van LUX. Dit kan alleen op vertoon van de Podiumpas: wij scannen deze en kunnen vervolgens de kaarten verstrekken.

LET OP: kaarten die 30 minuten voor aanvang niet worden afgehaald vervallen automatisch. Zorg dus dat je de kaarten op tijd activeert. Niet afgehaalde kaarten komen automatisch beschikbaar voor de vrije verkoop.

VOORWAARDEN
De pas is persoonsgebonden. Met de LUX Podiumpas kun je 1 vrijkaart voor elke podiumvoorstelling bestellen. Er kunnen uitzonderingen gemaakt worden voor specifieke programma’s. De pas is geldig in seizoen 18/19 (tot en met 27 juni 2019). De aangeschafte vrijkaarten zijn alleen geldig als je de LUX Podiumpas kan tonen bij je bezoek. De pas kan na aanschaffing niet geretourneerd worden.

BESTELLEN VOOR ANDERE PASHOUDERS
Het is mogelijk om voor anderen kaarten te bestellen met de Podiumpas. In de winkelwagen kun je bij elk programma aangeven dat je het ticket met een Podiumpas wil kopen. Je voert dan de code van de Podiumpas in. Zo kun je ook voor je partner/vriend(in) tickets bestellen als zij ook een Podiumpas hebben. Zo weet je ook zeker dat je naast elkaar zit in de zaal.

VERHINDERD?
Mocht je onverwacht verhinderd zijn, dan zou het erg fijn zijn ons dat tijdig te laten weten. Dan kunnen we iemand anders nog blij maken met die lege stoel. Kom naar onze kassa en neem je kaarten mee. De kaarten kunnen dan ingeruild worden.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden