sluit

Podiumpas 2019/2020

Onbeperkt genieten van ons podiumprogramma? Met de LUX Podiumpas bezoek je voor € 250,00 het hele seizoen zoveel theater-, muziek- en dansvoorstellingen als je wilt.

Duik een keer spontaan de theaterzaal in en kies vrij uit onze voorstellingen en concerten. Met de LUX Podiumpas bezoek je het hele seizoen voor € 250,00 zoveel podiumvoorstellingen als je zelf wilt. Met deze pas kun je voor elke podiumvoorstelling van seizoen 2019/2020 één vrijkaart bestellen via onze website. Dit is mogelijk aan het begin van het seizoen of op ieder moment tijdens het seizoen als er nog voldoende kaarten beschikbaar zijn. Naast de vrijkaart kun je ook (extra) reguliere kaarten kopen voor dezelfde voorstelling als je met meerdere personen de voorstelling bezoekt.

KOOP JE PODIUMPAS HIER

HOE WERKT HET AANSCHAFFEN?
1) Je kunt de pas online aanschaffen via de website. Na aankoop wordt het abonnement op je LUX-account geplaatst.
2) Haal je pas op bij de kassa, je hebt hiervoor 21 dagen de tijd. Je kunt wel direct (vanaf maandag 20 mei om 12.00 uur) online tickets bestellen voor het hele seizoen.
3) Via onze website kies je een voorstelling en klik je op ‘koop tickets’. Je kunt met je Podiumpas maximaal 1 kaart per voorstelling kopen. Als je meer kaarten wilt, voer je het pasnummer (af te lezen onder de barcode op de pas) van een andere Podiumpashouder in en bestel je een volgend ticket. Je kunt op deze manier maximaal 8 kaarten per voorstellingen bestellen.
4) Na het afronden van je bestelling ontvang je een bevestigingsmail. In de bijlage vind je de e-tickets die nog bij de kassa geactiveerd moeten worden, het betreft nu enkel een reservering. De kaarten kunnen op de dag van de voorstelling geactiveerd worden bij de kassa van LUX.
5) Gedurende de hele dag waarop de voorstelling plaatsvindt tot uiterlijk een half uur voor aanvang van de voorstelling kun je de kaarten activeren bij de kassa van LUX. Dit kan alleen op vertoon van de Podiumpas: wij scannen deze en kunnen vervolgens de kaarten verstrekken. Kaarten die 30 minuten voor aanvang niet worden afgehaald vervallen automatisch. Zorg dus dat je de kaarten op tijd activeert. Niet afgehaalde kaarten komen automatisch beschikbaar voor de vrije verkoop.
6) Haal je de kaarten ook voor andere Podiumpashouders op? Zorg dan dat je alle Podiumpassen bij je hebt (een kopie is niet voldoende).

VOORWAARDEN
De pas is persoonsgebonden. Met de LUX Podiumpas kun je 1 vrijkaart voor elke podiumvoorstelling bestellen. De pas is geldig in seizoen 2019/2020 (t/m 27 juni 2020). De aangeschafte vrijkaarten zijn alleen geldig als je de LUX Podiumpas kan tonen bij je bezoek. De pas kan na aanschaffing niet geretourneerd worden. Er kunnen uitzonderingen gemaakt worden voor specifieke programma’s.

BESTELLEN VOOR ANDERE PASHOUDERS
Het is mogelijk om voor anderen kaarten te bestellen met de Podiumpas. In de winkelwagen kun je bij elk programma aangeven dat je het ticket met een Podiumpas wil kopen. Je voert dan de code van de Podiumpas in. Zo kun je ook voor je partner/vriend(in) tickets bestellen als zij ook een Podiumpas hebben. Zo weet je ook zeker dat je naast elkaar zit in de zaal.

VERHINDERD?
Mocht je onverwacht verhinderd zijn, dan zou het erg fijn zijn ons dat tijdig te laten weten. Dan kunnen we iemand anders nog blij maken met die lege stoel. Kom naar onze kassa en neem je kaarten mee. De kaarten kunnen dan ingeruild worden.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden