sluit

Zalen & Café

Onze filmzalen en theaterzaal zijn te huur voor je eigen programma of evenement. Bij een dergelijk programma kun je ook gebruik maken van de faciliteiten en ruimten van Café LUX.

Onderstaande zalen bevinden zich op locatie Mariënburg. Ze zijn geschikt voor grote en kleine gezelschappen en voor diverse wensen en programma’s op maat.

THEATER- & FILMZALEN

  • Theaterzaal: LUX 7

De theaterzaal heeft een inschuifbare tribune met 192 zitplaatsen en een uitschuifbare bar. Daardoor kan LUX 7 – naast theatervoorstelling, congressen, symposiums, presentaties, uitreikingen en debatten – uitstekend plaats bieden aan meet & greets, recepties en (grote) feesten tot maximaal 400 personen. De zaal kan naar wens worden aangepast. De hoogte en uitstraling van de zaal geven je evenement extra allure.

  • Multimediazaal: LUX 6

De multimediazaal is door de grootte van het speelvlak aantrekkelijk voor verschillende gelegenheden, zoals kleinschalig theater, film, muziek, congressen, symposiums, presentaties en debatten. LUX 6 beschikt over 121 zitplaatsen op een vaste tribune en een speelvlak van 11 bij 5 meter. Indien gewenst kunnen wij een extra rij stoelen plaatsen, waardoor aan 136 personen een zitplaats kunnen bieden. Het is ook mogelijk om de achterste rij af te schermen.

  • Filmzalen: LUX 1 t/m 5

De filmzalen zijn naast filmvertoningen zeer geschikt voor lezingen en seminars. De zalen variëren van grootte en bieden respectievelijk zitplaatsen aan 57 tot 173 personen.

CAFÉ & FOYER

  • Café LUX

In Café LUX kunnen groepen tot 80 personen lunchen, borrelen of koffiepauze houden. Het café is dan gewoon open. Buiten reguliere openingstijden is het mogelijk om het hele café te huren voor een besloten ontbijt, receptie of koffietafel.

  • Foyer
De foyer op de benedenverdieping van LUX dient voor publieksopvang bij de theaterzaal (LUX 7) en de multifunctionele zaal (LUX 6), maar kan ook heel goed gebruikt worden voor kleinere recepties en buffetten. De benedenfoyer is ingericht met een bar en sta-tafels en biedt ruimte aan 200 personen.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden