sluit

LUX bij je thuis

LUX, nu ook thuis. Met de online programmareeks ‘LUX bij je thuis’ trakteren we via onze online kanalen op diverse programma’s: een verdiepend gesprek voor of na een (Picl-)film, een live filmquiz, de online videoserie ‘TussenTijd’ en meer.

Houd deze pagina, onze nieuwsbrief en social media-kanalen Facebook, Instagram en YouTube in de gaten voor meer online programma’s, data en andere updates!

LIVESTREAM

Via een livestream is een deel van ons programma – tegen een gereduceerd tarief – nu ook vanuit huis te volgen. Kaarten koop je via het blauwe blok aan de zijkant van de programmapagina’s. Bekijk het aanbod hier.

BEKIJK DE NIEUWSTE (ARTHOUSE-)FILMS THUIS

Via online filmplatform Picl kijk je de nieuwste arthouse-films ook thuis. Gewoon op je tv, tablet of telefoon. Bekijk o.a. de exclusieve Picl premières-films, de animatiefilm Mind my Mind van Nijmeegse filmmaker Floor Adams en diverse familiefilms. Lees hier meer over Picl.

6-DELIGE VIDEOSERIE ‘TUSSENTIJD’

Samen met de Nijmeegse theatergezelschappen Cie. Perelman, TG de Winter en TG Greppel hebben we de 6-delige videoserie ‘TussenTijd’ gemaakt. In de lockdown, het moment dat alle theaters voor langere tijd gesloten waren en gezelschappen niet konden spelen, brachten zij in beeld hoe zij in deze tijden omgaan met thema’s zoals angst, isolatie, verbinding, hoop, tijd, offline leven en, natuurlijk, de toekomst.

Kijk hier de afleveringen terug:
TussenTijd #1 – ANGSSST
TussenTijd #2 – TIJD KWIJT
TussenTijd #3 – HUIDHONGER
TussenTijd #4 – (NOOIT) ALLEEN
TussenTijd #5 – HOOPKRACHT
TussenTijd #6 – GROEN LICHT

MEER WETEN?

Er zijn al diverse video’s online verschenen op ons YouTube-kanaal, live op Facebook en via Zoom. Houd deze pagina, onze nieuwsbrief en social media-kanalen Facebook, Instagram en YouTube in de gaten voor meer online programma’s, data en andere updates!

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden