sluit

Verhuur

TIJDELIJK GEEN ZAALVERHUUR MOGELIJK

Maandag 27 juli 2020

De regelgeving door de overheid ingesteld in de 1,5 meter maatschappij, maakt dat wij zeer beperkte capaciteit hebben in onze zalen en ruimtes. Dit heeft een grote impact. Wij hebben dan ook besloten tot het einde van het jaar voorrang te geven aan ons culturele programma. Dit betekent dat er vanaf heden tot en met 1 januari 2021 helaas geen verhuur van zalen mogelijk is.

Ondanks alle beperkingen blijven wij ons uiterste best doen bijzonder programma aan te bieden, zoals je van ons gewend bent. Ook is ons café / restaurant nog steeds een prettige ontmoetingsplek.

Vanaf zaterdag 2 januari 2021 ontvangen wij onze verhuur gasten graag weer voor een congres, vergadering, presentatie, borrel, etc.
Aanvragen voor 2021 worden vanaf half december weer in behandeling genomen.

De afdeling Verhuur & Sales is gedurende deze periode wel bereikbaar voor verkoop van cadeaubonnen (zakelijk). Hiervoor kunt u mailen naar [email protected] of bellen met 024 38 16 839.

Bedankt voor je begrip en hopelijk tot in 2021!

Op zoek naar een inspirerende locatie voor je congres, symposium, presentatie, vergadering of receptie? Of heb je plannen voor een culturele activiteit, een voorstelling, concert, filmvertoning of debat? Als Arthouse biedt LUX in hartje Nijmegen een unieke sfeer en ruimte.

We beschikken over een theaterzaal, een multimediazaal, zeven filmzalen van verschillende grootte, Studio LUX, een foyer en het sfeervolle Café LUX.
Alles kan! Voor grote en kleine gezelschappen. Jouw vraag en wensen vormen ons vertrekpunt. Graag denken we mee om samen met jou het evenement tot een succes te maken. Naast de zalen, prima horeca faciliteiten en vele technische mogelijkheden heeft LUX veel expertise in huis. Zowel op het gebied van film, theater en debat, als dat van horeca, organisatie en technische productie. Met die kennis en ervaring maken we van jouw evenement een bijzondere belevenis.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?