sluit

Verhuur

Op zoek naar een inspirerende locatie voor je congres, symposium, presentatie, vergadering of receptie? Of heb je plannen voor een culturele activiteit, een voorstelling, concert, filmvertoning of debat? Als Arthouse biedt LUX in hartje Nijmegen een unieke sfeer en ruimte.

We beschikken over een theaterzaal, een multimediazaal, zeven filmzalen van verschillende grootte, Studio LUX, een foyer en het sfeervolle Café LUX.
Alles kan! Voor grote en kleine gezelschappen. Jouw vraag en wensen vormen ons vertrekpunt. Graag denken we mee om samen met jou het evenement tot een succes te maken. Naast de zalen, prima horeca faciliteiten en vele technische mogelijkheden heeft LUX veel expertise in huis. Zowel op het gebied van film, theater en debat, als dat van horeca, organisatie en technische productie. Met die kennis en ervaring maken we van jouw evenement een bijzondere belevenis.

MEER WETEN?
Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden voor het huren van één van onze zalen of foyers? Neem dan contact op met Kristel Timmer via [email protected] of bel 024 38 16 839.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden