sluit

Hybride evenement

Nu we elkaar in deze tijd minder live kunnen ontmoeten, is het belangrijker dan ooit duurzame relaties met je collega’s en klanten aan te gaan. Om deze reden is het organiseren van een hybride evenement – met zowel live gasten als online aanwezigen – dé perfecte oplossing!

HYBRIDE PAKKET
– Ruime eigen theater- en/of filmzaal of studio ter beschikking;
– Inclusief professioneel licht, geluid en projectie (alles in eigen huis);
– Technische professionele ondersteuning;
– Gastvrouw aanwezig;
– HD camera-regie (3 camera’s);
– Opname- en streamfaciliteiten (open of besloten kanaal);
– Interactie met kijkers mogelijk via chat;
– Introbeeld en eindbeeld;
– Titelkaarten/schermtitels;
– Eindmontage.

Na afloop ontvang je van ons een opname van je evenement.

Bij LUX kan je terecht voor een all-in hybride evenement van maximaal 1,5 uur voor € 1.850,00 (excl. BTW).  

LUX(E) PAKKET
Natuurlijk is ieder evenement uniek. Voldoet bovenstaand pakket niet (geheel) aan je wensen? Dan stellen wij graag een pakket op maat voor je samen. Bijvoorbeeld als je evenement langer dan 1,5 uur duurt, als er meer dan 4 camera’s nodig zijn of als je gebruik wilt maken van (meerdere) break-out ruimtes. Dit is uiteraard mogelijk en hierover denken we graag mee.

Daarnaast kunnen we je indien gewenst adviseren over de inhoud van je programma. We programmeren bij LUX in allerlei disciplines (o.a. film, podium, debat) en hebben veel creatieve expertise in huis, die we graag voor je inzetten. Wat denk je bijvoorbeeld van een muzikale onderbreking tijdens een congres of een presentatie i.c.m. een film? We helpen je graag om jouw ideale evenement samen te stellen.

Wil je meer informatie of een op maat gemaakte offerte? Neem dan vrijblijvend contact op met Kristel Timmer via [email protected] of via 024-3816839.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?