sluit

Livestream evenement

Nieuwe tijden vragen om nieuwe oplossingen; maak kennis met het livestream evenement. Jouw evenement wordt professioneel door ons gestreamd, zodat je medewerkers, klanten of andere geïnteresseerden vanuit huis kunnen deelnemen aan het evenement. Zo kun je toch (digitaal) samenkomen en zijn zelfs de grootste congressen en evenementen mogelijk.

Vanuit onze theaterzaal, Studio LUX of één van onze filmzalen kunnen programma’s en evenementen worden opgenomen en/of live worden uitgezonden. Zo hoeven thuisblijvers en/of mensen in het buitenland niets van je evenement te missen. We zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is; van een setting/opstelling met de juiste sfeer en professioneel licht en geluid tot de cameraregie en interactie met de digitale aanwezigen.

Livestream pakket

– Ruime eigen theater- en/of filmzaal of studio ter beschikking;
– Inclusief professioneel licht, geluid en projectie (alles in eigen huis);
– Technische professionele ondersteuning;
– HD camera-regie (3 camera’s);
– Opname- en streamfaciliteiten (open of besloten kanaal);
– Interactie met kijkers mogelijk via chat;
– Introbeeld en eindbeeld;
– Titelkaarten/schermtitels;
– Eindmontage.

Na afloop ontvang je van ons een opname van je evenement.

Je kunt bij ons terecht voor een all-in livestream evenement van maximaal 1,5 uur voor € 1.550,00 (excl. BTW).

LUX(E) pakket

Natuurlijk is ieder evenement uniek. Voldoet bovenstaand pakket niet (geheel) aan je wensen? Dan stellen wij graag een pakket op maat voor je samen. Bijvoorbeeld als je evenement langer dan 1,5 uur duurt, als er meer dan 4 camera’s nodig zijn of als je gebruik wilt maken van (meerdere) break-out ruimtes. Dit is uiteraard mogelijk en hierover denken we graag mee.

Daarnaast kunnen we je indien gewenst adviseren over de inhoud van je programma. We programmeren bij LUX in allerlei disciplines (o.a. film, podium, debat) en hebben veel creatieve expertise in huis, die we graag voor je inzetten. Wat denk je bijvoorbeeld van een muzikale onderbreking tijdens een congres of een presentatie i.c.m. een film? We helpen je graag om jouw ideale evenement samen te stellen.

Wil je meer informatie of een op maat gemaakte offerte? Neem dan vrijblijvend contact op met Kristel Timmer via [email protected] of via 024-3816839.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?