sluit

Zalen & Café

THEATERZAAL

Onze vlakke vloer theaterzaal heeft een inschuifbare tribune en uitschuifbare bar. Daardoor biedt LUX 7 – naast theatervoorstellingen, debatten, presentaties en congressen – ook uitstekend plaats aan recepties, zakelijke diners en grote feesten. In deze zaal vinden de grote theaterproducties en evenementen plaats en door de hoogte en uitstraling van de zaal geven ze je evenement extra allure. Bovendien grenst de theaterzaal aan de benedenfoyer, waar je zowel voorafgaand als na afloop terecht kunt voor een drankje. Ook kun je hier een lunch, diner of borrel organiseren.

In het kort:

Met tribune
174/192/210/228 zitplaatsen
Speelvlak van 11,8 m x 8 m x 9m (BDH)
Technische voorstelling (licht, geluid, beamer/scherm)
Wifi aanwezig
Kleedkamer
Grote laad- en losruimte
Direct gelegen aan de benedenfoyer

Zonder tribune
Maximaal 412 staanplaatsen
260 m2
Uitschuifbare bar
Technische voorstelling (licht, geluid, beamer/scherm)
Wifi aanwezig
Kleedkamer
Grote laad- en losruimte

LUX 6

De multimediazaal is door de grootte van het speelvlak aantrekkelijk voor verschillende gelegenheden, zoals kleinschalig theater, film, muziek, congressen, symposiums, presentaties en debatten. LUX 6 beschikt over 121 zitplaatsen op een vaste tribune en een speelvlak van 10 bij 3,20 meter. Indien gewenst kunnen wij een extra rij stoelen plaatsen, waardoor wij aan 136 personen een zitplaats kunnen bieden. Het is ook mogelijk om de achterste rij af te schermen. Vanuit de aangrenzende benedenfoyer loop je zo LUX 6 in. De zaal is ideaal voor presentaties, filmvoorstellingen en congressen.

In het kort:
121/136 zitplaatsen
Speelvlak van 10 m x 3,20 m
Technische voorstelling (licht, geluid, beamer/scherm)
Wifi aanwezig
Kleedkamer
Grote laad- en losruimte
Direct gelegen aan de benedenfoyer

FILMZALEN

De zeven filmzalen zijn naast filmvoorstellingen zeer geschikt voor lezingen en seminars. De zalen beschikken respectievelijk over 46, 53, 86, 88, 118, 121 en 173 zitplaatsen op een vaste tribune. Alle filmzalen beschikken over een beamer met een groot scherm en een goede geluidsinstallatie.

NIEUW: STUDIO LUX

Multifunctionele zaal: Studio LUX
In september 2017 is Studio LUX geopend, een flexibele ruimte voor workshops, vergaderingen en voor besloten borrels en lunches voor 10 tot 80 personen. De ruimte is voorzien van een sfeervolle bar en techniek. De inrichting kan aan ieder evenement worden aangepast.

NIEUW: DE JORIS IVENSZAAL

De Joris Ivenszaal is in september 2017 geopend en is een perfecte ruimte voor kleinschalige film-, muziek- of theatervoorstellingen, debatten en presentaties. De Ivenszaal heeft een vaste tribune met 46 stoelen en een groot speelvlak. De voorste rijen kunnen worden gedraaid voor een interactieve debatopstelling.

BENEDENFOYER

De foyer op de benedenverdieping van LUX dient voor publieksopvang bij de theaterzaal en multifunctionele zaal, maar kan ook goed gebruikt worden voor kleinere recepties, borrels of buffetten.

CAFÉ LUX

Café LUX is een bruisend en gastvrij café-restaurant, waar je kunt genieten van een heerlijke kop koffie, een hapje en een drankje; we hebben een heerlijke dinerkaart die een aantal keer per jaar wisselt; maar in café LUX kun je ook flexwerken, samenkomen en napraten over films en voorstellingen. In Café LUX kunnen ook groepen tot 80 personen koffiepauze houden, lunchen, dineren of borrelen.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden