sluit

Extra Vriendenvoordeel

Wist je dat je met je LUX Vriendenpas ook korting ontvangt bij verschillende bedrijven in en rond Nijmegen? Op dit moment krijgen alle Vrienden van LUX korting bij Sanadome en het Natuurmuseum.

SANADOME
Op vertoon van je LUX Vriendenpas of ticket van LUX ontvang je 15% korting op de dag- en avondentree van Thermenlandschap Sanadome.

Het Spa & Wellness Hotel Sanadome Nijmegen beschikt over fantastische thermenfaciliteiten, waar je heerlijk kunt relaxen en onthaasten. Het Thermenlandschap van 2500 m2 bestaat uit o.a.: groot thermaal binnenbad, groot thermaal buitenbad 33°C, 340 m2 whirlpools met zuurstof- en koolzuurtoevoeging, kruidenwhirlpools, zoutwaterbad, warm waterbaden, mintkamer, stoomkamer, zonnehemels en een prachtige zonneweide. Alle baden worden voorzien van mineraalrijk thermaal water uit eigen bronnen; een zoetwaterbron en een thermaal zoutwaterbron.

NATUURMUSEUM
Op vertoon van je LUX Vriendenpas ontvang je € 1,00 korting op de entree van het Natuurmuseum.
Het Natuurmuseum Nijmegen is een centrum waar jong en oud kennis kunnen maken met flora en fauna van het Gelderse rivierengebied. In het museum is een deel van de omvangrijke natuurhistorische collectie te zien. Hier beleef je interactieve wisselexposities over de natuur en de rijke geschiedenis van de regio. Kinderen kunnen terecht voor diverse educatieve activiteiten, zowel binnen als buiten.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden