sluit

Extra Vriendenvoordeel

Wist je dat je met je LUX Vriendenpas ook korting ontvangt bij verschillende bedrijven in en rond Nijmegen? Op dit moment krijgen alle Vrienden van LUX korting bij Sanadome en het Natuurmuseum.

DE LINDENBERG
Op vertoon van je LUX Vriendenpas krijg je € 2,00 korting op de professionele voorstellingen in De Lindenberg.

SANADOME
Op vertoon van je LUX Vriendenpas of ticket van LUX ontvang je 15% korting op de dag- en avondentree van Thermenlandschap Sanadome.
Spa & Wellness Hotel Sanadome Nijmegen beschikt over fantastische thermenfaciliteiten, waar je heerlijk kunt relaxen en onthaasten. Het Thermenlandschap van 2500 m2 bestaat uit o.a.: groot thermaal binnenbad, groot thermaal buitenbad 33°C, 340 m2 whirlpools met zuurstof- en koolzuurtoevoeging, kruidenwhirlpools, zoutwaterbad, warm waterbaden, mintkamer, stoomkamer, zonnehemels en een prachtige zonneweide. Alle baden worden voorzien van mineraalrijk thermaal water uit eigen bronnen; een zoetwaterbron en een thermaal zoutwaterbron.

DE BASTEI – CENTRUM VOOR NATUUR EN CULTUURHISTORIE
Op vertoon van je LUX Vriendenpas ontvang je € 1,00 korting op de entree van De Bastei.
De Bastei is een centrum waar jong en oud kennis kunnen maken met flora en fauna van het Gelderse rivierengebied. Leuk en leerzaam voor grote en kleine onderzoekers. Beleef hoe de rivier hier stad en natuur verbindt!

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden