Raak me aan – Gewenste intimiteiten

Een eigen onderzoek naar aanraking

Klik op één van de tijden en koop je tickets:

We willen dit programma zo toegankelijk mogelijk maken. Heb je het niet zo breed? Dan bieden we je de mogelijk om het programma met € 5,00 korting te bezoeken. Wil je hier gebruik van maken? Stuur dan even een e-mail naar [email protected] en wij delen de kortingscode met je.

Raak me aan – Gewenste intimiteiten

Een eigen onderzoek naar aanraking

Raak me aan – Gewenste intimiteiten

Een eigen onderzoek naar aanraking

Rituele gespreksrondes

In dit programma onderzoeken we gezamenlijk de kracht van aanraken en aangeraakt worden. Dat doen we in een rituele setting van drie gespreksrondes, waarin steeds een nieuwe vraag centraal staat. Deze rondes worden ingeleid door een theatrale performance én een hapje of drankje voor de aanraking van de innerlijke mens.

Gespreksleiding en performance

Gespreksleider Jesse Boon is programmamaker en lichaamsgericht therapeut. Ze creëert intieme ontmoetingen waarin onze menselijkheid centraal staat. We verrijken deze avond met Studio Lisah&Tegest. Dit fysiek theater duo verbeeldt in samenwerking met danseres Nine Rab verschillende kanten van het thema op een speelse, fantasierijke manier. Want over aanraken moet je niet alleen spreken, dat moet je vooral voelen en ervaren. Zo komen we door kunst en door je eigen belichaamde ervaring tot nieuwe inzichten.

Raak me aan

Dit programma is onderdeel van de reeks Raak me aan; een uitnodiging om je eigen verlangens en grenzen als het gaat om aanraking te verkennen. Aanraking is een eerste levensbehoefte. Maar door #metoo, Corona en scheve machtsverhoudingen staat aanraken onder spanning. Rondom Internationale Vrouwendag organiseren we in de maand maart samen met Bibliotheek Gelderland Zuid verschillende programma’s waarin we met meerdere generaties dit thema samen verder onderzoeken. Het is een pleidooi voor kwetsbaarheid, nieuwsgierigheid en veiligheid van het samen ontdekken. Benieuwd zijn naar jezelf en elkaar. Raak me aan is onderdeel van de Gelderse Vrijheidsdagen

Ontdek ons programma

Raak me aan – need

Raak me aan - Vrijheidscollege met Ayla Satijn