sluit

Verhuur

Op zoek naar een inspirerende locatie voor je congres, symposium, presentatie, vergadering of receptie? Of heb je plannen voor een culturele activiteit, een voorstelling, concert, filmvertoning of debat? Als Arthouse biedt LUX in hartje Nijmegen een unieke sfeer en ruimte.

We beschikken over een theaterzaal, een multimediazaal, zeven filmzalen van verschillende grootte, Studio LUX, een foyer en het sfeervolle Café LUX.
Alles kan! Voor grote en kleine gezelschappen. Jouw vraag en wensen vormen ons vertrekpunt. Graag denken we mee om samen met jou het evenement tot een succes te maken. Naast de zalen, prima horeca faciliteiten en vele technische mogelijkheden heeft LUX veel expertise in huis. Zowel op het gebied van film, theater en debat, als dat van horeca, organisatie en technische productie. Met die kennis en ervaring maken we van jouw evenement een bijzondere belevenis.

MEER WETEN?
Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden voor het huren van één van onze zalen of foyers? Neem contact op met Kirsten Gossink via [email protected] of bel 024 38 16 839. Telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 09.00 uur t/m 17.00 uur.

OP ZOEK NAAR EEN INSPIREREND (EINDEJAARS)CADEAU?
Iets moois geven? Geef een ervaring. Met een LUX cadeaubon geef je een moment van ontspanning, ontroering, herkenning, spanning, discussie, verdieping of humor cadeau. We hebben algemene cadeaubonnen vanaf € 10,00, waarmee de ontvanger zelf een avond uit kan kiezen; een filmpje pakken of een vorkje prikken. Of ga voor een arrangement: het FilmOntbijt, Pasta & Film of het Filmdiner.

Cadeaubonnen
v.a. € 10,00
Bij LUX is van alles te beleven. We draaien mooie arthouse films, organiseren intrigerende debatten en hebben wekelijks bijzondere theater-, dans- en muziekvoorstellingen op onze planken staan. Met een cadeaubon geef je de ontvanger een ervaring cadeau, een naar eigen wens in te vullen avondje uit.

FilmOntbijt
€ 17,50 (Film + ontbijt)
Op zondagochtend is het heerlijk wakker worden wanneer je in ons café een smakelijk en gevarieerd ontbijtje voorgeschoteld krijgt. We zorgen dat de ingrediënten zo natuurlijk en eerlijk mogelijk zijn. Vervolgens kunnen je gasten fijn genieten van één van onze films.

Pasta & Film
€ 20,50 (pasta/salade + film, excl. drank)
Gezellig samen eten in ons café en aansluitend genieten van een mooie film naar keuze. Je gasten kunnen kiezen uit alle pasta’s en maaltijdsalades van de menukaart. Wist je dat er zo vlak voor de Oscars (in februari) veel goede films uitkomen? Een bijzondere ervaring gegarandeerd!

FilmDiner
€ 34,50 (driegangendiner + film, excl. drank)
Echt uitpakken? Trakteer je gasten dan op een Filmdiner. Voor slechts € 34,50 bied je je gasten een compleet avondje uit. Eerst heerlijk genieten van een driegangendiner in ons café en vervolgens naar een compleet andere wereld met één van onze films.

IETS ANDERS?
Er is ook de mogelijkheid om een speciale cadeaubon samen te stellen. Bijvoorbeeld voor een bedrijfs- of groepsuitje, personeelsfeestje, (bedrijfs)presentatie of gewoon een gezellige borrel. Benieuwd naar de mogelijkheden of wil je graag meer informatie? Neem contact op met Kirsten Gossink via [email protected] of 024 381 68 39.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden