Verhuur

Organiseer jouw evenement in onze zalen, café of studio

Navigeer door ons menu

Van een congres, personeelsfeest, vergadering, besloten (film)vertoning of podcast  tot een online presentatie met publieksinteractie. We denken graag met je mee om samen jouw evenement tot een succes te maken!

We beschikken over 6 reguliere filmzalen, 1 theaterzaal, 1 multifunctionele zaal en een studio in hartje centrum, aan het Mariënburgplein in Nijmegen. Met dit ruime aanbod aan zalen hebben we een passende oplossing voor elk type evenement met een professionele ondersteuning. Onze zalen kunnen o.a. worden ingezet voor een zakelijk evenement zoals een congres of presentatie. Daarnaast bieden we veel verschillende mogelijkheden voor al je feestelijke evenementen, denk hierbij aan een personeelsfeest, jubileum of kerstborrel. Samen met ons café zorgen we voor een passende locatie met hapjes en drankjes.

Een evenement in onze zaal is misschien niet altijd voor iedereen toegankelijk, daarom bieden we ook graag de mogelijkheid voor een online/hybride evenement. De perfecte oplossing wanneer door omstandigheden of lange afstanden, niet alle gasten er live bij kunnen zijn.

‘Vanuit het WerkBedrijf Rijk van Nijmegen zetten wij ter activatie koffie trainingen in bij de LUX. Er is altijd ruimte om te sparren om het event op maat te maken. Onze kandidaten gaan erg goed op de relaxte en open sfeer. Wat een fijne samenwerking!’

Dwayne Diesveld - WerkBedrijf Rijk van Nijmegen

Contact

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op via:

Onderstaand aanvraagformulier
Telefoon: 024-381 68 39

Form Background

Organiseer jouw evenement bij LUX