LUX Cadeaubon

Geef een moment van (ont)spanning, ontroering, verdieping of humor cadeau

Navigeer door ons menu

Ben je op zoek naar een cadeau? Met de LUX Cadeaubon geef je een moment van (ont)spanning, ontroering, verdieping of humor cadeau. Een naar eigen wens in te vullen avondje uit, voor ieder gewenst bedrag vanaf € 10,00.

Als bedankje, voor een verjaardag of gewoon zomaar; met onze cadeaubonnen zit je altijd goed. Wij hebben cadeaubonnen vanaf €10,00, te combineren tot een ieder gewenst bedrag (max. € 150,00). De cadeaubonnen zijn te koop aan onze kassa en via onze webshop. De cadeaubonnen kunnen via onze website, aan de kassa en in ons café worden verzilverd.

Koop je digitale cadeaubon online of
de fysieke cadeaubon aan de kassa

Aan de kassa kun je een cadeaubon kopen voor ieder gewenst bedrag tussen € 10,00 en € 150,00.
Je kunt de cadeaubon ook via onze webshop kopen. Dan kun je kiezen uit de volgende varianten: € 10,00, € 20,00, €25,00 en € 50,00 (of een combinatie van deze bedragen).

Wil je je LUX Cadeaubon koppelen aan je LUX-account? Ga naar lux-nijmegen.nl/account; kies vervolgens bij ‘mijn account’ de optie ‘Cadeaubonnen’ en vul het kaartnummer (zie achterzijde cadeaubon) in.

Wil je online betalen met de LUX Cadeaubon? Dat kan! Koppel dan de LUX Cadeaubon aan je LUX-account (zie hierboven). Selecteer vervolgens het programma dat je wilt bezoeken en selecteer het aantal kaarten. Klik op verder. Selecteer daarna bij betaalwijze ‘LUX Cadeaubon’.

De LUX Cadeaubonnen zijn 3 jaar geldig vanaf de aankoopdatum. De cadeaubon is niet inwisselbaar voor contanten.

Alle papieren LUX cadeaubonnen zijn per 31-12-2022 komen te vervallen en kunnen niet meer worden ingeleverd.

Wil je graag een grote oplage LUX Cadeaubonnen kopen? Dat kan! Dan kun je contact opnemen met de afdeling Sales.
E-mail: [email protected]

Vragen?

Heb je vragen over de LUX Cadeaubon? Dan helpen onze collega’s van de klantenservice je graag.

E-mail: [email protected]
Telefoon: 024-381 68 59 (tijdens openingstijden)

LUX Cadeaubon zakelijk

Verras iemand met een welverdiend avondje uit met de LUX Cadeaubon. Bijvoorbeeld om je medewerkers te bedanken voor hun flexibiliteit en harde werken van de afgelopen maanden. Of je relaties, klanten en/of leveranciers voor het behouden van hun vertrouwen in je bedrijf. Of gewoon, zomaar. Omdat het leuk is om iemand te verrassen!

Met het kopen van een LUX Cadeaubon draag je bovendien bij aan cultuur in Nijmegen, zodat wij onze missie kunnen blijven voortzetten: mensen inspireren anders te kijken, naar zichzelf en de wereld om ons heen.

De LUX Cadeaubon is voor al onze programma’s en in ons café te gebruiken.

Het minimale bedrag is € 10,00 per cadeaubon. Betalen op factuur is mogelijk voor bedrijven.

Contact zakelijke cadeaubonnen

E-mail: [email protected]