sluit

Vrienden

Draag je LUX een warm hart toe? Word dan Vriend van LUX en ondersteun het grootste arthouse van Europa. Als Vriend maak je onze programmering mede mogelijk en geniet je een aantal voordelen. Je gaat voordelig naar film-, theater- en dansvoorstellingen, concerten, debatten en festivals.

Als je Vriend van LUX wordt sluit je een jaarabonnement af waarbij je een Vriendenpas ontvangt. Met deze pas krijg je:

  • € 2,50 korting op alle filmvertoningen en  alle voorstellingen (theater, muziek, dans en debat) van LUX (zowel online als aan de kassa).
  • De digitale LUX-Nieuwsbrieven met het actuele programma-aanbod.
  • Wisselende kortingsacties bij bedrijven.

De abonnementen zijn via onderstaande links online te koop. Ook is het mogelijk de passen bij Kassa LUX aan te schaffen.

ABONNEMENTEN
Vriend regulier    € 17,50
Vriend 65+    € 10,00
Vriend Radboud PV    € 12,50*
Boezemvriend    € 100,00**
Zakenvriend***

* Leden van de Personeelsvereniging van het Radboud kunnen met korting in het bezit komen van de LUX Vriendenpas op vertoon van een geldige Radboud PV-ledenkaart.

** Als Boezemvriend* ga je een innige vriendschap aan met LUX. Ideaal als je echt bij LUX betrokken wilt zijn, van verrassingen houdt en als denktank wilt fungeren. Naast alle voordelen die Vrienden krijgen, kun je een aantal keren per jaar als eerste kaarten bestellen voor bijzondere specials of nodigen we je uit daar gratis bij aanwezig te zijn.

*** Een Zakenvriend* worden kan op meerdere manieren. Je kunt je medewerkers een pas cadeau doen waarop de naam van je bedrijf prijkt. Zij profiteren dan van dezelfde voordelen als houders van de reguliere Vriendenpas. De prijs hangt af van het aantal afgenomen passen. Meer informatie over de Bedrijvenpas.

LUX is een ANBI-stichting. Dat betekent dat Boezem- en Zakenvrienden belastingvoordelen kunnen genieten op grond van de Geefwet. Je gift aan LUX is aftrekbaar mits totaalbedrag aan giften < 50% van de winst is < €100.000.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden