sluit

Vriend worden?

Zoals vele culturele instellingen gaat LUX door alle Corona-maatregelen een onzekere periode tegemoet. Wil jij ons steunen? Word dan Vriend!

Als Vriend van LUX draag je bij aan cultuur in Nijmegen, zodat wij onze missie kunnen blijven voortzetten: mensen inspireren anders te kijken, naar zichzelf en de wereld om ons heen.

Als je Vriend wordt, sluit je een jaarabonnement af waarbij je een Vriendenpas ontvangt.
Met deze pas krijg je:
– € 3,00 korting op alle filmvertoningen, podiumvoorstellingen en alle debatten van LUX (zowel online als aan de kassa).
– De mogelijkheid in de voorverkoop kaarten te kopen voor geselecteerde programma’s en festivals (zoals Best of the Fest).
– Je wordt per mail op de hoogte gehouden over aanbiedingen voor Vrienden.
– Twee exclusieve voorpremières voor Vrienden.
– De digitale LUX Nieuwsbrieven met het actuele programma-aanbod.
WORD LUX VRIEND

Update 22 mei 2020 – In verband met alle maatregelen rondom het coronavirus, hebben besloten om alle lopende lidmaatschappen van alle LUX Vrienden eenmalig met 2 maanden te verlengen. Dit is automatisch in de kassa verwerkt, hier hoef je geen actie voor te ondernemen. Alle LUX Vrienden zijn hier per e-mail over geinformeerd. 

ABONNEMENTEN
Vriend € 19,50 (zowel online als aan de kassa van LUX te koop)
Vriend Radboud PV € 17,55 (uitsluitend te koop aan de kassa van LUX)

Vriend 65+ is per 1 januari 2019 komen te vervallen.

VRIEND PV RADBOUD
Op vertoon van je PV Radboud lidmaatschapspas kun je aan onze kassa met 10% korting een LUX Vriendenpas aanschaffen of je huidige Vriendenpas verlengen. Als lid van de personeelsvereniging mag je voor jezelf en je partner een pas met korting kopen.

ZOMERACTIE: NEEM EEN +1 GRATIS MEE NAAR DE FILM
Als LUX Vriend mag je deze zomer een introducé één keer gratis meenemen naar een van onze reguliere filmvoorstellingen! Deze actie loopt van woensdag 1 juli t/m maandag 31 augustus 2020.

Hoe werkt het?
De vrijkaart wordt woensdag 1 juli a.s. zichtbaar in je online LUX-account, indien je Vriendenpas in de actieperiode geldig is.
1. Selecteer de filmvertoning die je met je introducé wilt bezoeken.
2. Kies het aantal gewenste stoelen.
3. Selecteer bij een van de stoelen de kaartsoort ‘Introducé Vriend (€ 0,00)’.
4. Klik op ‘Verder’ en rond je bestelling af. De e-tickets worden naar je e-mailadres verzonden.

De kaartsoort ‘Introducé Vriend (€ 0,00)’ wordt niet zichtbaar in mijn LUX-account?
Je zult dan niet zijn ingelogd met het mailadres waar je Vriendenpas aan is gekoppeld. Mail dan naar [email protected] met vermelding van je naam en Vriendenpasnummer. Dan kunnen onze collega’s van de kassa je verder helpen.

Heb jij (nog) geen online LUX-account?
Mail dan naar [email protected] met vermelding van je naam en Vriendenpasnummer. Dan wordt jouw online LUX-account geactiveerd.

Verloopt je Vriendenpas in de actieperiode?
Niet getreurd, je kunt je Vriendenpas verlengen voor slechts € 19,50 per jaar. Aan onze kassa of via onze website.

EXTRA VRIENDENVOORDEEL
Wist je dat je met je Vriendenpas ook korting ontvangt bij verschillende bedrijven in en rond Nijmegen?

Op vertoon van je LUX Vriendenpas of ticket van LUX ontvang je 15% korting op de dag- en avondentree van Thermenlandschap Sanadome. Spa & Wellness Hotel Sanadome Nijmegen beschikt over fantastische thermenfaciliteiten, waar je heerlijk kunt relaxen en onthaasten. Het Thermenlandschap van 2500 m2 bestaat uit o.a.: groot thermaal binnenbad, groot thermaal buitenbad 33°C, 340 m2 whirlpools met zuurstof- en koolzuurtoevoeging, kruidenwhirlpools, zoutwaterbad, warm waterbaden, mintkamer, stoomkamer, zonnehemels en een prachtige zonneweide. Alle baden worden voorzien van mineraalrijk thermaal water uit eigen bronnen; een zoetwaterbron en een thermaal zoutwaterbron.

Op vertoon van je LUX Vriendenpas ontvang je € 1,00 korting op de entree van De Bastei. De Bastei is een centrum waar jong en oud kennis kunnen maken met flora en fauna van het Gelderse rivierengebied. Leuk en leerzaam voor grote en kleine onderzoekers. Beleef hoe de rivier hier stad en natuur verbindt!

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden