sluit

Vrienden worden?

Ben jij liefhebber van LUX en wil je met korting genieten van ons programma? Word dan Vriend! Als Vriend van LUX draag je bij aan cultuur in Nijmegen, zodat wij onze missie kunnen blijven voortzetten: mensen inspireren anders te kijken, naar zichzelf en de wereld om ons heen.

Als je Vriend wordt, sluit je een jaarabonnement af waarbij je een Vriendenpas ontvangt.
Met deze pas krijg je:
– € 3,00 korting op alle filmvertoningen, podiumvoorstellingen en alle debatten van LUX (zowel online als aan de kassa).
– De mogelijkheid in de voorverkoop kaarten te kopen voor geselecteerde programma’s en festivals (zoals Best of the Fest).
– Één vrijkaart voor een introducé, in te leveren in de periode 15 mei t/m 15 september 2020. Nader bericht hierover volgt.
– Twee exclusieve voorpremières voor Vrienden.
– Je wordt per mail op de hoogte gehouden over aanbiedingen voor Vrienden.
– De digitale LUX-Nieuwsbrieven met het actuele programma-aanbod.

ABONNEMENTEN
Vriend € 19,50 (zowel online als aan de kassa van LUX te koop)
Vriend Radboud PV € 17,55 (uitsluitend te koop aan de kassa van LUX)

Vriend 65+ is per 1 januari 2019 komen te vervallen.

VRIEND PV RADBOUD
Op vertoon van je PV Radboud lidmaatschapspas kun je aan onze kassa met 10% korting een LUX Vriendenpas aanschaffen of je huidige Vriendenpas verlengen. Als lid van de personeelsvereniging mag je voor jezelf en je partner een pas met korting kopen.

EXTRA VRIENDENVOORDEEL
Wist je dat je met je Vriendenpas ook korting ontvangt bij verschillende bedrijven in en rond Nijmegen?

Op vertoon van je LUX Vriendenpas of ticket van LUX ontvang je 15% korting op de dag- en avondentree van Thermenlandschap Sanadome. Spa & Wellness Hotel Sanadome Nijmegen beschikt over fantastische thermenfaciliteiten, waar je heerlijk kunt relaxen en onthaasten. Het Thermenlandschap van 2500 m2 bestaat uit o.a.: groot thermaal binnenbad, groot thermaal buitenbad 33°C, 340 m2 whirlpools met zuurstof- en koolzuurtoevoeging, kruidenwhirlpools, zoutwaterbad, warm waterbaden, mintkamer, stoomkamer, zonnehemels en een prachtige zonneweide. Alle baden worden voorzien van mineraalrijk thermaal water uit eigen bronnen; een zoetwaterbron en een thermaal zoutwaterbron.

Op vertoon van je LUX Vriendenpas ontvang je € 1,00 korting op de entree van De Bastei. De Bastei is een centrum waar jong en oud kennis kunnen maken met flora en fauna van het Gelderse rivierengebied. Leuk en leerzaam voor grote en kleine onderzoekers. Beleef hoe de rivier hier stad en natuur verbindt!

ACTIE – INTRODUCÉ GRATIS MEE NAAR DE FILM
In de periode van 15 mei t/m 15 september mag je als LUX Vriend een introducé één keer gratis meenemen naar een van onze reguliere filmvoorstellingen! Hoe werkt het?
De vrijkaart wordt medio mei zichtbaar in je online LUX-account, indien je Vriendenpas in de actieperiode geldig is.
1. Selecteer de filmvertoning die je met je introducé wilt bezoeken.
2. Kies het aantal gewenste stoelen.
3. Selecteer bij een van de stoelen de kaartsoort ‘Introducé Vriend (€ 0,00)’.
4. Klik op ‘Verder’ en rond je bestelling af. De e-tickets worden naar je e-mailadres verzonden.

Wordt de kaartsoort niet zichtbaar in je LUX-account? Of heb jij (nog) geen online LUX-account? Mail dan naar [email protected] met vermelding van je naam en Vriendenpasnummer. Onze collega’s van de kassa helpen je graag verder.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden