sluit
di 30 apr

Programma voor de stad

Opnieuw gaan we de samenwerking aan met de Lindenberg en Stadsschouwburg en De Vereeniging. In theaterseizoen 2019/2020 presenteren wij een ‘programma voor de stad’ met vier bijzondere voorstellingen die je als Nijmegenaar niet mag missen.

Door deze samenwerking is het mogelijk om de volgende unieke producties te programmeren: ZIN van Arjan Ederveen en Jack Wouterse, Motors van 155 (eenvijfvijf), Jihad van Liefde van Mohammed Azaay en Dit is Nijmegen van Marcel van Roosmalen, Roelof de Vries en Jan Dirk van der Burg staan tussen september 2019 en maart 2020 in de theateragenda. “Het is niet altijd mogelijk om alle voorstellingen die je als theater wil laten zien te programmeren. Soms is een zaal niet geschikt voor het decor, soms kunnen agenda’s niet op elkaar afgestemd worden, enzovoorts. Door hierin samen te werken, kunnen een aantal voorstellingen toch een plekje krijgen in de stad”, aldus Heleen Kalkman, programmeur van de Lindenberg.

De voorstellingen:
DO 19 SEP: Arjan Ederveen & Jack Wouterse – ZIN
VR 1 NOV: 155 (eenvijfvijf) – Motors (14+)
VR 31 JAN: Marcel van Roosmalen & Roelof de Vries – Dit is Nijmegen
VR 20 MRT: George Tobal e.a. – Jihad van de liefde

Kaarten voor de voorstellingen van het gezamenlijke programma zijn vanaf maandag 20 mei te koop via de website van de Lindenberg

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden