sluit

Het Zuidelijk Toneel

De man in Azië
#crossover
#hoeoverleefik
#vijftigtintenmens

Wat weten en begrijpen wij nou eigenlijk van Azië? De Man in Azië van Het Zuidelijk Toneel & Lucas De Man is een interactieve ontdekkingstocht vol verbeeldingskracht die je kennis laat maken met een generatie die klaar is voor radicale verandering.

Er valt heel wat te leren, zowel economisch als cultureel. Op hoofdpijndossiers waar wij grijze haren van krijgen, hebben onze Aziatische tijdgenoten al een antwoord.  In De Man in Azië ontmoet je een opkomende generatie millennials in Tokyo, Seoul, Singapore, Shenzhen, Hong Kong en Taipei. Je ontdekt hoe zij, net als wij, een verschil willen maken in een complexe, snel veranderende en soms zelfs angstaanjagende wereld. Denk aan overbevolking, klimaatverandering, eenzaamheid, stress en kunstmatige intelligentie. Met manga-animaties en filmmateriaal van onwaarschijnlijke ontmoetingen met kunstenaars, wetenschappers, sociaal activisten, studenten of professors vertelt Lucas De Man het verhaal van een taboedoorbrekende generatie.

De Man in Azië is meer dan een verhaal, een reisverslag of een documentaire. Het is een ontdekkingstocht vol verbeeldingskracht die inzicht geeft in dé uitdagingen van nu. En die je kennis laat maken met een generatie die klaar is voor radicale verandering.

hzt.nl / stichtingnieuwehelden.nl / #crossover #vijftigtintenmens #hoeoverleefik

Attend

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden