George & Eran Producties | Club Classique

Leven

Een dynamische ervaring van woord, emotie en klank

Klik op één van de tijden en koop je tickets:

George & Eran Producties | Club Classique

Leven

Een dynamische ervaring van woord, emotie en klank

Bekijk trailer
Bekijk trailer

Leven

Een dynamische ervaring van woord, emotie en klank

Het is een mooi, intiem portret over vriendschap, over tekortschieten, over loslaten en vasthouden. Over dat wat telt: leven en dood.
Theaterkrant
De muziek laat emoties broeien en woekeren, maar gidst hen uiteindelijk ook weer terug naar elkaar.
Theaterkrant

Over de makers

George & Eran Producties is een theatergezelschap waarvan George Elias Tobal en Eran Ben-Michaël het hart vormen. Zij produceren nieuwe, zelfgeschreven stukken die een menselijk gezicht geven aan grote thema’s in de buurt, de stad, het land en de wereld. Met humor en zelfspot maken ze brandende kwesties die ieders dagelijks leven kunnen binnendringen, inzichtelijk en invoelbaar. De voorstellingen van George en Eran begeven zich op het snijvlak van geëngageerd toneel en stand-up. Ze zijn onontkoombaar persoonlijk en vertellen ontroerende en geestige verhalen die met een universele zeggingskracht kloppen aan de poorten van de Nederlandse cultuur.

Club Classique

Het avonturiersensemble Club Classique kom je overal tegen: in de concertzaal, om de hoek in het café, thuis op de buis, zomaar in het wild in een weiland en nu dus in de theaters. Een voorstelling van Club Classique zit vol spannende combinaties, onverwachte twists en ontroerende verhalen. Via de muziek vinden werelden elkaar en worden verhalen verklankt. Klassieke muziek is nog nooit zo divers geweest.
Violiste Myrthe Helder en cellist Leonard Besseling zijn het kloppend hart van Club Classique. Voor elk project zoeken ze naar nieuwe samenwerkingen en thema’s en vinden daar de juiste musici bij. Ze toeren regelmatig met de meest uiteenlopende voorstellingen door het land.

Ontdek ons programma

Zenith

Winterwater

WE ARE (NOT) TUPAC SHAKUR