Priscilla Vaudelle | Frascati Producties | Suburbia

OSSO

Ontroerend, grappig en confronterend familieportret

Klik op één van de tijden en koop je tickets:

do 17.10

  1. LUX 7 20.30 Koop

Prijzen*

  • Normaal: € 19,00
  • LUX Vriend: € 16,00
  • Student/CJP/MBOCard: € 10,50

*Dit is een selectie. In de webshop zijn alle beschikbare prijssoorten zichtbaar.

Koop tickets

Tickets do 17.10

    1. LUX 7 20.30 Koop

Priscilla Vaudelle | Frascati Producties | Suburbia

OSSO

Ontroerend, grappig en confronterend familieportret

Bekijk trailer

Koop tickets v.a. € 10,50

do 17.10

  1. LUX 7 20.30 Koop
Bekijk trailer

OSSO

Ontroerend, grappig en confronterend familieportret

Hilarische, eerlijke en vlammende voorstelling.
de Volkskrant
Scherp inkijkje in een gebroken gezin.
Het Parool
Vaudelle laat een energieke ontwikkeling zien in haar artistieke signatuur, en maakt ze zeker nieuwsgierig naar volgend werk.
Theaterkrant

Over Priscilla Vaudelle en Tim van den Heuvel

De Amsterdamse theatermaker Priscilla Vaudelle (1982) studeerde in 2013 af aan de opleiding Theaterdocent – Academie voor Theater en Dans, Amsterdam. Tijdens haar studie richtte zij de stichting LostProject op. In haar werk geeft Priscilla zichtbaarheid aan mensen en verhalen die doorgaans geen podium vinden. Met snelle montages, muziek, spoken word, rap en dans zet ze de toon voor verhalen die recht uit het hart van de stad komen: krachtige, universele voorstellingen, over actuele thema’s als identiteit, seksualiteit, sociale druk en opvoeding, die veel weerklank vinden bij een divers publiek.

Sinds drie jaar is Priscilla maker bij Frascati Producties. Hier creëerde zij onlangs de muzikale voorstelling BIMS (2021/2022). In BIMS volgen we het verhaal van een groep jonge Bijlmerbewoners, vechtend tegen gentrificatie en racisme. Ook maakte zij onder de vleugels van Frascati Producties Klas 5 (2019), The World Is Yours #TWIY (2019), Lostwords: End of the Road (2020) en SIXTH (2022).

Tim van den Heuvel (1988) en Priscilla richtten na hun studie op de Academie voor Theater en Dans Amsterdam (2013) de stichting LostProject op. Tot 2020 bestaat LostProject onder hun gedeelde artistieke leiding. Hierna ging Tim verder als onafhankelijk schrijver en acteur, en bleef Priscilla als regisseur en artistiek leider verbonden aan LostProject.

Biografieën van de cast

Actrice, presentatrice en social media persoonlijkheid, Samantha Cherish Wielkens is afgestudeerd aan Theaterschool de Trap. De actrice is onder andere bekend van de theaterhit Sixth, van collectief LostProject.

Ayrton Kirchner is een Nederlands-Antilliaanse acteur, afgestudeerd aan de HKU. In zijn carrière heeft hij gewerkt aan verschillende projecten voor zowel theater en reclame, als TV en film. De acteur is vooral bekend van Silence Undone (2020), Flikken Maastricht (2007) en De slet van 6VWO (2021).

Erwin Kiene is allround performer en in 2018 afgestudeerd aan de opleiding Academie voor Lichamelijke Opvoeding. Erwin is altijd bezig geweest met schrijven en dansen en is gespecialiseerd in de stijl Krump. In 2016 heeft hij zich ontwikkeld als speler bij LostProject in Amsterdam. Hier speelde hij, onder andere, in Man Down, The World Is Yours, BIMS (LostProject / Frascati Producties) en SIXTH (LostProject / Frascati Producties). Erwin deed in 2023 mee aan het nieuwe makers festival RRReuring bij Podium Mozaïek en ontwikkelde daar zijn eerste solovoorstelling.

Zoë Livay is een zangeres die Nederland in 2019 op de kop zette met haar optreden bij The Voice of Holland. Sindsdien heeft ze verschillende singles en EP’s uitgebracht; meest recent Vrouw van de wereld, De Nacht en Met Een Reden. In 2023 maakte zij haar theaterdebuut in OSSO.

Strippenkaart - Kies & Mix 24/25

Deze voorstelling is onderdeel van de Strippenkaart – Kies & Mix. Ontdek dit jaar alle subgenres! Maak je kennis met verschillende soorten makers en voorstellingen en bezoek drie voorstellingen in seizoen 2024-2025 met korting. Je kunt zelf die voorstellingen kiezen uit een lijst van geselecteerde theatervoorstellingen: van poppentheater tot streetdance!

Ontdek ons programma

Unbreakable

ECHT (!)

BAMBIE 20 (succesreprise)

STILL

In de gloria!