Dunja Jocić | Spellbound Contemporary Ballet

We, Us and Other Games

Hallucinante reis door het digitale onderbewustzijn

Klik op één van de tijden en koop je tickets:

zo 10.11

  1. LUX 7 16.00 Koop

Prijzen*

  • Strippenkaart Dans 24/25: € 0,00
  • Normaal: € 21,00
  • LUX Vriend: € 18,00
  • Student/CJP/MBOCard: € 10,50

*Dit is een selectie. In de webshop zijn alle beschikbare prijssoorten zichtbaar.

Tickets zo 10.11

    1. LUX 7 16.00 Koop

Dunja Jocić | Spellbound Contemporary Ballet

We, Us and Other Games

Hallucinante reis door het digitale onderbewustzijn

Koop tickets v.a. € 10,50

zo 10.11

  1. LUX 7 16.00 Koop

We, Us and Other Games

Hallucinante reis door het digitale onderbewustzijn

Een krachtige danscreatie die vragen oproept over nieuwe sociale hiërarchieën en interpersoonlijke relaties in de virtuele wereld.
Gli Stati Generali
60 minuten adembenemende dans.
Letzte Aktualisierung
Jocić weet op precieze wijze haar danstaal over te brengen op haar dansers, onder haar leiding leveren ze een uitzonderlijke prestatie.
Jury Gouden Zwaan over het werk van Dunja Jocić

Ik ben sterk overtuigd van het belang van ambachtelijkheid en aandacht voor detail. Dans, voor mij, is niet alleen een abstracte kunstvorm die spreekt via het lichaam en emoties, maar het heeft ook de kracht om verder te reiken dan dat. Het is een wezenlijk onderdeel van elke handeling -of het nu gaat om beelden, woorden, of zelfs objecten. Door deze elementen te verweven, kunnen we de boodschap versterken en complexe ideeën op een meer directe manier overbrengen.

Dunja Jocić

Over Dunja Jocić

Dunja Jocić maakt filmische dansvoorstellingen waarin ze de achterkamers van de menselijke psyche verkent. Haar achtergrond als ritmisch gymnaste en voormalig ballerina, vanuit het voormalige Joegoslavië, kleurt onmiskenbaar haar werk. Haar dansvoorstellingen zijn virtuoos, visueel indrukwekkend en raken met een directe zeggingskracht.

Dunja Jocić ontving diverse onderscheidingen, waaronder de VSCD Dansprijs De Zwaan voor meest indrukwekkende dansproductie 2021.

Over Spellbound Contemporary Ballet

Spellbound Contemporary Ballet, gevestigd in Rome en opgericht in 1994, is een van de toonaangevende dansgezelschappen in Italië dat ook internationaal op hoog niveau opereert. Het wordt geprezen door publiek op de meest belangrijke Europese, Aziatische en Amerikaanse festivals. Sinds 2022 wordt de activiteit onder de bredere paraplu van Orbita|Spellbound beschouwd als het Nationaal Productiecentrum van de stad Rome.

Strippenkaart - Dans 24/25

Deze voorstelling is onderdeel van de Strippenkaart – Dans. Laat je verrassen door de diversiteit in dans en bezoek drie dansvoorstellingen in seizoen 2024-2025 met korting. Je kunt zelf drie voorstellingen kiezen uit een lijst van geselecteerde dansvoorstellingen: van urban tot klassiek en van expressief tot explosief.

Ontdek ons programma

HOT a walk in a park

The Bone Algorithm

Club Guy & Roni Invites: Barnaby Booth + Lunatics and Poets

Hush

Animal Farm