Strippenkaart dans

Drie dansvoorstellingen naar keuze voor € 45,00

Laat je met de Strippenkaart dans verrassen door de diversiteit in dans: van urban tot klassiek en van expressief tot explosief.

Met de Strippenkaart dans bezoek je drie dansvoorstellingen in seizoen 2023-2024 voor slechts € 45,00. Je kunt zelf drie voorstellingen kiezen uit een lijst van geselecteerde dansvoorstellingen.

Hoe werkt het?

  • Je koopt een strippenkaart, waarmee je 3 voorstellingen voor € 45,00 kunt bezoeken.
  • Je maakt zelf een selectie uit een lijst van geselecteerde voorstellingen in 2023-2024.
  • Je reserveert je kaarten via onze website.
  • Niet in combinatie met andere acties en kortingen.

Selectie dansvoorstellingen 23/24

Benieuwd welke voorstellingen je met de  Strippenkaart dans kunt bezoeken? Bekijk hieronder de geselecteerde voorstellingen:

vrijdag 22 september 2023

Choreograaf Jelena Kostić toont in Losers de verschillende gedaantes van het ‘loserschap’: schaamte, (zelf)medelijden, verdriet, en de noodzaak om onze slechtere momenten te relativeren. Een avond met live dans én haar nieuwste dansfilm.

zaterdag 21 oktober 2023 

Tijdens ISH Open Nights zie je werk van een nieuwe generatie getalenteerde dansmakers, elk met roots in de hiphop dans. Zij maken drie korte choreografieën, waarbij het experiment centraal staat.

donderdag 9 november 2023 [uitverkocht]

In DANSLOKAAL 11 nodigt artistiek leider Conny Janssen Rutkay Özpinar (Korzo), het duo Marta & Kim (Dansateliers) en Patricia van Deutekom (Conny Janssen Danst) uit nieuw werk te maken voor én met de dansers van Conny Janssen Danst.

vrijdag 8 december 2023

Dunja Jocić is een van de spannendste dansmakers van dit moment en toont ons met humorvolle en filmische danstaal het gedrag van de moderne mens. Spannend danstheater over de in razend tempo accelererende technologische ontwikkelingen waardoor er een strijd ontstaat tussen dans en tekst. Lees meer

vrijdag 1 maart 2024

In One Touch krijgen risico, ego en rivaliteit een nieuwe betekenis in verhouding tot vertrouwen en verbondenheid. Een dynamische dansvoorstelling over de noodzaak van fysiek contact.

vrijdag 8 maart 2024

In Facades van Tall Tales Company houden drie acrobaten zichzelf en het publiek een spiegel voor. Bovenop en rond een vijf meter hoge aluminium constructie vertellen de performers via gespierde circuslijven, spectaculaire acrobatiek en persoonlijke anekdotes over wat het betekent om een sterke vrouw of een gevoelige man te zijn.

vrijdag 19 april 2024

Choreograaf Cecilia Moisio wordt gezien als een van de meest eclectische makers van het moment en ze ontving al de Prijs van de Nederlandse Dansdagen. De danstrip ADI(C)SCO gaat over voortdurend op zoek zijn naar de roes en jezelf daarin verliezen. De voorstelling ademt de sfeer van de disco-era, waarin clubdrugs populair werden. Actrice Sarah Janneh zingt een betoverend voorprogramma.

woensdag 1 mei 2024

In Small People wordt de menselijke tekortkoming als uitgangspunt genomen. Ivgi&Greben haalde inspiratie uit de complexiteit van de wereld waarin de mens zich staande probeert te houden. Een bijzondere, artistieke kruisbestuiving met Israëlische choreograaf Eyal Dadon voor acht dansers van het gezelschap. Lees meer

zaterdag 1 juni 2024

In Khôra filosofeert choreografe Astrid Boons over een postmenselijke wereld en de maatschappelijke ontbinding die dit met zich meebrengt. Vijf performers omarmen verschillende mogelijkheden van belichaming en zoeken naar manieren om onze menselijkheid terug te winnen.