Strippenkaart Dans

Drie dansvoorstellingen naar keuze voor € 45,00

Laat je met de Strippenkaart Dans verrassen door de diversiteit van dans: van urban tot klassiek en van expressief tot explosief.

Met de Strippenkaart Dans bezoek je drie dansvoorstellingen in seizoen 2024-2025 voor slechts € 45,00. Je kunt zelf drie voorstellingen kiezen uit een lijst van geselecteerde dansvoorstellingen.

Hoe werkt het?

  • Je koopt een strippenkaart, waarmee je 3 voorstellingen voor € 45,00 kunt bezoeken.
  • Je maakt zelf een selectie uit een lijst van geselecteerde voorstellingen in 2024-2025.
  • Je reserveert je kaarten via onze website.
  • Niet in combinatie met andere acties en kortingen.

Selectie dansvoorstellingen 24/25

Benieuwd welke voorstellingen je met de  Strippenkaart Dans kunt bezoeken? Bekijk hieronder de geselecteerde voorstellingen:

Tijdens ISH Open Nights zie je werk van een nieuwe generatie getalenteerde dansmakers, elk een achtergrond in de hiphopdans. Drie makers maken elk een korte choreografie, waarbij het experiment centraal staat. Je gaat een gevarieerd programma zien, beurtelings explosief en energiek, of juist ingetogen, rauw of gepolijst. Van licht naar donker,  strakke beats afgewisseld met rustige vibes. Ben je open minded en wil je je laten verrassen? Dan mag je ISH Open Nights zeker niet missen!

Meer informatie

We, Us and Other Games is een samenwerking tussen Nederlands-Servische choreograaf en regisseur Dunja Jocić en het gerenommeerde Italiaanse dansgezelschap Spellbound Contemporary Ballet. Na het succes in Italië is deze voorstelling nu op tournee door Nederland. Ze reflecteren op de voortdurende digitalisering van de menselijke ervaring en nodigen je uit om buiten de grenzen van onze realiteit te treden.

Meer informatie

Tijdens deze double bill zie je twee contrasterende werken van Korzo-makers. Faizah Grootens maakte ‘Tanten bo t’aki’ (Papiamento voor ‘terwijl je hier bent’). Met dit speelse en intieme duet creëert de choreografe een lichamelijke speurtocht naar de voortdurend bewegende wervelkolom en de relatie tussen synchroniciteit en individualiteit. Twee mensen delen een ruimte. Wat bestaat er als ze samen zijn en wie zijn ze individueel? In constante oneindige bewegingen golven de twee dansers door de voorstelling. Maar uiteindelijk zijn ze niet alleen, jij bent er ook.

Meer informatie

In een combinatie van live muziek, tap, fysiek spel, paaldans, body percussion en rollerskating neemt Tappin-It Collective je mee in een wervelwind van fysieke muzikaliteit. Jazzcafé is een voorstelling over vrijheid, over regels en hoe ze te breken.

Meer informatie

EUTERPIANS is een dansvoorstelling en concert ineen, waarvoor choreografenduo LeineRoebana de samenwerking aangaat met drie voortreffelijke musici: sopraan Elisabeth Hetherington, celliste Maya Friedman en percussioniste Marianna Soroka. Samen met de dansers nemen zij in deze ‘ode aan de vrouw’ het vrouwelijke in de kunst en het bestaan als uitgangspunt.

Meer informatie

SHIFFT & SoulCypher brengen met het dubbelprogramma Sensing Bodies een hightech audiovisuele ervaring die niet snel van je net- en trommelvliezen zal verdwijnen.

Meer informatie

In 2019 hadden ze een regelrechte theaterhit met Shake Shake Shake: “De Dansers overtreffen zichzelf met een voorstelling die werkt als antidepressivum”, schreef de Volkskrant *****. In ‘Hush’ vinden de dansers en muzikanten elkaar opnieuw in het grensgebied van dansvoorstelling en popconcert.

Meer informatie

Club Guy & Roni vraagt choreografen met wie het gezelschap zich verwant voelt om nieuw werk te maken. Zo krijgt een nieuwe generatie dansmakers een flinke zet in de rug en worden ze bij een groter publiek onder de aandacht gebracht. In deze double bill staan Barnaby Booth & het duo Lunatics and Poets (Anna Jacobs en Hanna van der Meer) centraal. Beiden maakten al eerder werk voor Club Guy & Roni.

Meer informatie

De ruimte beweegt de dansers, hun beweging genereert geluid, het geluid herontwerpt de ruimte. Het resultaat is een delicaat samenspel van oorzaak en gevolg, maar wie is het instrument en wie is de bestuurder? The Bone Algorithm is een interdisciplinaire voorstelling met een kinetische installatie die muziek produceert door de beweging van de dansers.

Meer informatie

Treed binnen in de wereld van HOT, waar twee vrouwen een intrigerend gesprek voeren tijdens de wandeling in een pittoresk park. De gedachtewisseling van de vrouwen verbindt het eigen lichaam met de planeet en stroomt van de behandeling van veroudering en opvliegers naar de dreiging van uitsterven door klimaatverandering. Met een droogkomisch en ontroerend samenspel van woorden, bewegingen en gebaren wordt het publiek deelgenoot van een ontregelende ontmoeting.

Meer informatie