LUX Podiumpas

Een seizoen onbeperkt naar theater, dans en muziek

Een seizoen lang onbeperkt naar theater, dans en muziek? Met de LUX Podiumpas bezoek je een heel seizoen lang zoveel podiumvoorstellingen als je wilt.

Kies vrij uit onze podiumvoorstellingen, laat je verrassen door nieuwe makers én ontdek het uiteenlopende aanbod aan theater, dans en muziek.

Podiumpas 2024-2025

Een LUX Podiumpas voor seizoen 2024-2025 kost € 325,00. De inkomsten van de LUX Podiumpas worden volledig (100%) verdeeld onder de gezelschappen en makers die de Pashouders bezoeken. Er is een beperkt aantal passen in de verkoop, dus wees er snel bij.

De verkoop van de Podiumpas 2024-2025 start dinsdag 21 mei om 10.00 uur.

Het is niet meer mogelijk om een Podiumpas voor 2023-2024 te kopen. 

Hoe werkt de LUX Podiumpas?

Met de LUX Podiumpas kun je voor elke podiumvoorstelling één vrijkaart bestellen via onze website. Dit is mogelijk bij start verkoop of op ieder moment tijdens het seizoen als er nog kaarten beschikbaar zijn. De LUX Podiumpas is persoonsgebonden.

Naast de vrijkaart kun je ook (extra) reguliere kaarten kopen voor dezelfde voorstelling als je met meerdere personen de voorstelling wilt bezoeken en/of kaarten voor andere LUX Podiumpashouders bestellen.

Online een LUX Podiumpas aanschaffen

Je kunt de Podiumpas online aanschaffen via onze website. Na aankoop wordt het product op je LUX-account geplaatst.

Je LUX Podiumpas ophalen bij de kassa

We vragen je om binnen 60 dagen na aankoop van de pas je LUX Podiumpas op te halen bij de kassa.

Online tickets reserveren

Op donderdag 23 mei 2024 14.00 uur start de kaartverkoop, vanaf dat moment kun je met je Podiumpas kaarten reserveren. Via onze website kies je een voorstelling en klik je op ‘koop tickets’. Je selecteert dan de kaartsoort ‘Podiumpas 24/25’. Je kunt met je Podiumpas maximaal 1 kaart per voorstelling kopen.

Na het afronden van je bestelling ontvang je een bevestigingsmail. In de bijlage van de bevestigingsmail vind je de e-tickets die op de dag van het programma bij de kassa geactiveerd moeten worden, het betreft nu enkel een reservering.

Wil je kaarten voor andere LUX Podiumpashouders bestellen? Dat kan! In de winkelwagen kun je bij elk programma aangeven dat je het ticket met een Podiumpas wil kopen. Je voert dan de code van de Podiumpas in. Zo kun je ook voor je partner/vriend(in) tickets bestellen als degene ook een Podiumpas heeft. Zo weet je ook zeker dat je naast elkaar zit in de zaal. Je kunt op deze manier maximaal 8 kaarten per voorstelling bestellen.

Je gereserveerde kaarten activeren op de dag van de voorstelling

We vragen je om op de dag van de voorstelling je kaarten te activeren bij de kassa van LUX, gedurende de hele dag waarop de voorstelling plaatsvindt tot uiterlijk een half uur voor aanvang van de voorstelling. Dit kan uitsluitend op vertoon van de Podiumpas: wij scannen deze en kunnen vervolgens de kaarten verstrekken.

Haal je de kaarten ook voor andere Podiumpashouders op? Zorg dan dat je alle Podiumpassen bij je hebt (een kopie is niet voldoende).

Ben je verhinderd?

Heb je kaarten gereserveerd, maar ben je verhinderd? Dan horen we dat graag zo tijdig mogelijk. Dat kan via het mailadres [email protected] of per telefoon tijdens openingstijden van onze kassa via 024-381 68 59. Dan kunnen we de kaart doorverkopen en speelt het gezelschap niet voor een lege stoel.

Niet geactiveerde-kaarten komen te vervallen

Kaarten die 30 minuten voor aanvang van het programma niet zijn afgehaald vervallen automatisch. Zorg dus dat je de kaarten op tijd activeert. Niet afgehaalde kaarten komen automatisch beschikbaar voor de vrije verkoop.

Last-minute bezoek

Wil je een keer spontaan de theaterzaal induiken? Dat kan! Op de dag van de voorstelling kun je de hele dag, op vertoon van je Podiumpas, een vrijkaart afhalen bij onze kassa.

Voorwaarden LUX Podiumpas

  • De pas is persoonsgebonden.
  • Met de LUX Podiumpas kun je 1 vrijkaart voor elke podiumvoorstelling* bestellen.
    *Er kunnen uitzonderingen gemaakt worden voor specifieke programma’s.
  • De LUX Podiumpas is geldig van september 2024 t/m juni 2025.
  • De aangeschafte kaarten zijn alleen geldig als je de LUX Podiumpas kan tonen bij je bezoek.
  • De LUX Podiumpas kan na aanschaffing niet geretourneerd worden.

Vragen?

Heb je vragen over de LUX Podiumpas? Onze collega’s van de klantenservice helpen je graag!

E-mail: [email protected]
Telefoon: 024-381 68 59 (tijdens openingstijden)