Deel twee programma Holy Ground bekend

Het tweede deel van het programma voor de Holy Ground op het Mariënburgplein is bekend! Tijdens de Vierdaagsefeesten toveren LUX en het Mariënburgplein om tot Holy Ground met een bomvol programma met livemuziek, van rock tot soul en van reggae tot blues.

Nieuwe namen:

Supernatural Selection: Maak kennis met Super Natural Selection, een Roots Reggae-band uit Arnhem, Nijmegen en Wageningen. Bekijk hier meer van Super Natural Selection.

The John Hayes Project: John Hayes ontwikkelde zich als muzikant en songwriter in een periode die de plaats van gitaar in de muziek bepaalde. Later was gitaar het belangrijkste instrument in de rockmuziek met sterren als Jimi Hendrix, Jeff Beck en Carlos Santana als zijn belangrijkste invloeden in die tijd. Bekijk hier meer van The John Hayes Experience.

Yeeehaa: Country muziek is waarschijnlijk niet het eerste wat je uit het hart van Maas en Waal verwacht, maar toch is dit wat Yeeehaa brengt. Maar dan wel op hun geheel eigen manier. In hun eigen nummers hoor je dan ook veel verschillende muziekinvloeden terug. Ook spelen ze nummers van hun muzikale helden, maar altijd met hun eigen Yeeehaa-sound! Bekijk hier meer van Yeeehaa.

Lees hier meer over de eerste namen die bekend zijn gemaakt.

Holy Ground

Het concept van de Holy Ground is ontstaan uit het feit dat LUX is gebouwd op een oude Joods begraafplaats. Met het concept ‘Holy Ground’ willen we de heilige grond weer in ere herstellen door middel van muziek, visuals, horeca en ludieke elementen die het thema versterken. Alle elementen op het plein zijn in het Holy Ground thema en zullen zorgen voor een algehele beleving van het nieuwe plein.

Muziekgenre ‘Roots’

Rootsmuziek is een verzamelnaam voor voornamelijk Amerikaanse muziekstijlen die hun basis hebben in volksmuziek. Denk hierbij aan: country, blues, jazz, rock & roll /rockabilly, soul, funk en reggae.

Zomeropeningstijden Café LUX

Zomeropeningstijden kassa

Silent Disco tijdens Vierdaagsefeesten

Kaartverkoop cursus première najaar 2024 gestart

Participanten gezocht voor het kweken van een kunstobject

Start kaartverkoop podiumprogramma 2024-2025