Junior specials in de meivakantie

LUX en Cinekid presenteren twee junior specials over Vos & Haas!

De meivakantie staat voor de deur en ook deze vakantie hebben we specials voor alle jonge filmfans. De specials staan in het teken van Vos & Haas redden het bos
Cinekid special
DO 02.05  13.30 uur – 14.50 uur (+ optionele acteer workshop)

Speciaal voor de première van Vos en Haas redden het bos organiseert Cinekid een workshop die aansluit op de film, krijg je in de zaal exclusieve behind-the-scenes beelden en interviews te zien en kun je meedoen met een quiz om een leuke Vos en Haas prijs te winnen!

Vooraf aan de vertoning van Vos en Haas, presenteert Cinekid een speciale introfilm waarin een kijkje genomen wordt achter de schermen. Onze Cinekid reporter is bij de première van Vos en Haas om de makers van de film eens flink aan de (bever)tand te voelen over hun ervaringen bij het maken van de film. En hoe zit het eigenlijk met hun eigen vriendschap, en welk dier kunnen ze het beste nadoen?

De introfilm eindigt met een quiz waar je via een QR-code aan deel kunnen nemen. Als je goed oplet tijdens de voorfilm dan vind je al wat hints voor de antwoorden van de quiz.

Deelnemers van de quiz maken kans op een gesigneerd boek door tekenaar Thé Tjong-Khing!

Op vertoon van je ticket, kan je na afloop van de vertoning meedoen aan de acteer workshop van Cinekid

Wordt de ster in je eigen Vos & Haas scène!

Jonge filmmakers en acteurs opgelet! In deze workshop ontdek je hoe het is om zelf in Vos en Haas redden het bos te spelen. In de green screen studio zie je jezelf terug in de beverburcht of in het ondergelopen bos van Vos & Haas. Knutsel je eigen Vos & Haas masker en neem een eigen scène op!

Knutselmiddag
DI 07.05

Op dinsdag 7 mei organiseren we voor alle jonge filmfanaten een knutselmiddag: maak je eigen Vos & Haas masker of kleur erop los! De knutselmiddag vindt plaats in ons voorcafé en duurt van 12.30 uur tot ongeveer 15.00 uur. Bij mooi weer verplaatsen we het naar buiten op het terras. Aansluitend zijn er vertoningen van Vos & Haas redden het bos (AL) en Het Muizenhuis – Sam en Julia in de bioscoop (AL).

Pssssttt…

Gedurende de hele meivakantie is er in samenwerking met Bibliotheek Mariënburg ook een doorlopende Vos & Haas speurtocht!

Bij onze kassa en aan de infobalie in Bibliotheek Mariënburg kan je meer informatie over de speurtocht vinden. Als je meedoet maak je ook kans  op een Vos & Haas hoofdprijspakket! Daarnaast, hebben we speciaal voor alle deelnemers ook nog een kleine verrassing…

Gaat het jullie lukken?

Uitgelicht door LUX

Start kaartverkoop podiumprogramma 2024-2025

Filmkring 2024/2025 - Data en info

Thijs van Beusekom over De Europese verkiezingen

LUXGemist - de mooiste films die je misschien gemist hebt

Nieuw VR programma van start in mei

Junior specials in de meivakantie