sluit
Festival Favorites - LUX Nijmegen
di 10 jan

Programma Festival Favorites bekend

Festival Favorites - LUX Nijmegen

In het weekend van 4 en 5 februari staan onze zalen geheel in het teken van onze Festival Favorites (eerder bekend als Best of the Fest). Deze dagen vertonen we de favoriete films van de grootste filmfestivals, geselecteerd door onze filmprogrammeur Linda Croonen. Geniet als een van de eersten van films die pas weken later in filmhuizen en bioscopen te zien zijn.

Dit weekend vertonen we de favoriete films van Linda, geselecteerd op de grootste filmfestivals van de wereld. Filmfestivals zoals Venetië, Rotterdam, Toronto, Cannes en Berlijn. Twee dagen vol films, helemaal wegdromen bij de nieuwste creaties van bekende filmmakers en minder bekende filmmakers. Een unieke kans om deze films als eerste te zien, voordat ze officieel in première gaan.

Deze films staan op het programma:

Zaterdag 4 februari:

LUX 1
–  L’Immensita
– War Pony
– EO
– Tár
– No Bears
Koop hier kaarten voor LUX 1.

LUX 6
– The Quiet Girl
– The Fabelmans
– Saint Omer
– Aftersun
– The Inspection
Koop hier kaarten voor LUX 6

Zondag 5 februari:

LUX 1
– Blue Jean 
– The Whale
– Cairo Conspiracy
– The Inspection 
– The Fabelmans
Koop hier kaarten voor LUX 1

LUX 4
– Saint Omer
– The Fabelmans
– The Quiet Girl 

– No Bears
– Aftersun
Koop hier kaarten voor LUX 4

LUX 6
– Godland
– L’Immensita
– The Blue Caftan
– Tár
– No Bears
Koop hier kaarten voor LUX 6

Datums voor kaartverkoop

DO 12 JAN – Passe-partout verkoop start om 6.00 uur voor LUX Vrienden
DO 19 JAN – De reguliere passe-partout verkoop start om 12.00 uur en stopt woensdag 25 januari om 23.59 uur. Op donderdag 19 januari start de passe-partout verkoop ook voor Cinevillers (alleen via onze website).
DO 26 JAN – Losse kaartverkoop gaat van start om 12.00 uur.

Informatie voor LUX Vrienden

Kaartverkoop via de website
Koop je online, noteer dan de pasnummers van de andere Vriendenpassen voordat je kaarten gaat kopen. Per Vriend kun je maar 1 ticket bestellen. Wil je voor meerdere vrienden tickets kopen dan kun je een Extra Pasnummer toevoegen. Je vind deze button boven de plattegrond. Je kunt per account maximaal 8 tickets kopen. Wil je naast Vrienden Passe Partouts ook reguliere Passe Partouts kopen, klik dan in het drop down menu achter het ticket om het reguliere Passe Partout te selecteren.
Kaartverkoop aan de kassa
De kassa is open vanaf 13:00 uur. Koop je bij de kassa zorg dan dat alle vriendenpassen bij de hand hebt. Per Vriend kun je maar 1 ticket bestellen, onze kassa medewerkers dienen alle passen te scannen.

Het is niet mogelijk om passe-partouts voor Festival Favorites te reserveren, deze kunnen alleen gelijk gekocht worden.

Passe partout wijzigen
Mocht er iets niet goed zijn met de passe partout aankoop dan is het mogelijk deze aan te passen. Het aanpassen of retourneren van kaarten kan alleen bij de kassa van LUX, het is niet mogelijk dit online of per mail te wijzigen. Dit kan tot uiterlijk woensdag 25 januari. Daarna is het niet meer mogelijk het passe partout aan te passen of te retourneren.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?