Programma Vierdaagsefeesten in LUX

De Vierdaagsefeesten gaan bijna van start! Tijdens deze mooiste week van het jaar kun je bij ons terecht voor de leukste Silent Disco, een uitgebreid Roze Woensdag Jong programma en natuurlijk het Kidsplein.
Silent Disco x Soundlab Nijmegen

Tijdens de Vierdaagsefeesten kun je in ons café weer tot de vroege uurtjes losgaan op de leukste plaatjes, verzorgd door de DJ’s van Soundlab Nijmegen.

ZA 13.07 – 22.00 tot 02.00 uur
WO 17.07 – 22.00 tot 02.00 uur
DO 18.07 – 22.00 tot 02.00 uur
VR 19.07 – 22.00 tot 02.00 uur

Bekijk hier het volledige programma inclusief de line-up van de Silent Disco.

Kidsplein

De hele week beleef je op ons plein verschillende activiteiten voor kinderen met alle leeftijden, georganiseerd door bibliotheek Mariënburg. Van het Waterfeest voor alle leeftijden tot het voorlezen (3+) tot de Silent Disco voor kids! Bekijk hier het volledige programma van het Kidsplein.

Roze Woensdag Jong!

Al een paar jaar lang zijn Bibliotheek Mariënburg, LUX en het Mariënburgplein tijdens de Vierdaagsefeesten het decor van Roze Woensdag Jong! Tijdens dit glinsterende programma op woensdag 17 juli kunnen jongeren feest vieren, shoppen, bekende queers ontmoeten, spelletjes spelen en nog veel meer. Het feest begint al op dinsdag 16 juli in LUX, waar Annefleur Schipper en Vera Siemons de masterclass ‘Let’s go lesbians’ geven. Daarnaast vertonen wij in onze filmzaal de film Pride in samenwerking met Stichting Roze Woensdag.

Lees hier meer over het Roze Woensdag Jong programma.

Café en terras

Tijdens de Vierdaagsefeesten is ons terras én café dagelijks geopend en kun je hier genieten van heerlijke gerechten van onze speciale Vierdaagsefeesten menukaart. Daarnaast kun je op ons zonovergoten terras genieten van een uitgebreid aanbod van heerlijke speciaalbieren. Van het frisse Vierdaagsebiertje tot het bekende witbiertje van Grolsch van de tap. Wil je een biertje mee voor onderweg? Dan staat er in ons poort een speciale ‘speciaalbierbar’ waar je snel je speciaalbiertje to go kunt halen!

 

 

 

 

 

Uitgelicht door LUX

Programma Vierdaagsefeesten in LUX

Vanaf augustus - nieuw VR-programma Trailblazing Taiwan

Zomerstrippenkaart, drie keer naar de film met korting!

Zomeropeningstijden Café LUX

Zomeropeningstijden kassa

Silent Disco tijdens Vierdaagsefeesten