Tips voor de meivakantie, de leukste programma's voor kinderen

Deze meivakantie zijn er drie nieuwe juniorfilms te zien in onze zalen! Nog geen planning voor de meivakantie? We geven je graag een paar tips voor leuke activiteiten:

Nieuwe films:

Superkat Maurice (6+): Animatiefilm over de slimme kat Maurice die veel geld verdient met de jacht op ratten. Alles gaat goed tot Maurice in het plaatsje Bad Blintz komt, waar helemaal geen ratten zijn!
Leeuwin (6+): Leeuwin vertelt het verhaal over Rosi, ze heeft een perfect leven in Suriname: ze woont in een mooi huis, heeft veel vrienden en een passie voor voetbal. Tot ze ineens naar Nederland moet verhuizen en alles verandert.
Onder het Maaiveld Junior (AL): Krijg voor het eerst een inkijkje in de fascinerende wereld onder onze voeten, de basis van ons bestaan.

Minoes terug op het grote doek

Een echte klassieker voor vele ouders! Minoes keert na lange tijd terug op het grote doek. De film verteld het verhaal over een jonge vrouw (gespeeld door Carice van Houten) die transformeert in een kat en een journalist (Theo Maassen) helpt met het oplossen van een complot. Te zien op zondag 30 april!

LUX Mini x GoShort

Daarnaast staat voor de allerkleinsten weer een editie van LUX Mini op het programma. Op zondag 30 april om 11.00 kunnen de jongste filmfans van 2-6 jaar en opa’s en oma’s weer genieten van korte films in de zaal met gedimde lichten, zachter geluid en een drankje.

Volop kattenpret op woensdag 26 april en woensdag 3 mei

Deze meivakantie is er 1 centraal thema in de nieuwste films, katten! Daarom organiseren we op woensdag 26 april en woensdag 3 mei van 13.30 – 14.30 uur volop kattenpret op het plein, kinderen kunnen geschminkt worden (als kat) én kan ons plein versierd worden met de mooiste stoepkrijt creaties!

Start kaartverkoop podiumprogramma 2024-2025

Filmkring 2024/2025 - Data en info

Thijs van Beusekom over De Europese verkiezingen

LUXGemist - de mooiste films die je misschien gemist hebt

Nieuw VR programma van start in mei

Junior specials in de meivakantie