Volledige programma Holy Ground tijdens de Vierdaagsefeesten bekend

Tijdens de Vierdaagsefeesten dit jaar worden LUX en het Mariënburgplein omgetoverd tot de “Holy Ground”. Geniet de hele week van een uitgebreid aanbod aan soul, jazz, rockabilly, reggae en meer! Overdag is de Holy Ground de plek voor ouders met kinderen, ‘s avonds geniet je van verschillende bands en performances.

Het volledige programma is zojuist door de Vierdaagsefeesten bekend gemaakt! Wat kun je dit jaar bij ons verwachten? Een week vol leuke activiteiten voor kids overdag met een bruisende programmering vol met bands en DJ’s voor in de late uurtjes. Inclusief een silent disco in Café LUX.

Onze tips tijdens de Vierdaagsefeesten:

Kidsplein (ZA 15 t/m DO 20 JUL) – Op het Kidsplein kun je van 13.00 – 17.00 uur volop verhalen luisteren, stoepkrijten, een speurtocht doen, dromenslingers maken en met water spelen. Er is van alles te doen voor kinderen vanaf twee jaar en hun ouders. Elke dag komt er ook een speciale gast! Lees hier meer over het programma van het Kidsplein.

Super Natural Selection (ZO 16 JUL) – Maak kennis met de roots-reggae band Super Natural Selection met bandleden uit Arnhem, Nijmegen en Wageningen. Geniet van al hun origineel geschreven liedjes in het Engels en Sranan Tongo (de moedertaal van Suriname).

La Ratte (MA 17 JUL) – Een jonge, energieke drie mans formatie. . Ze halen inspiratie uit de energie van Texas Blues, hypnotiserende Mississippi Hill Country groove, en de aanstekelijkheid van Louisiana Swamp Pop. La Ratte zet een vuige en knallende show neer die diep geworteld is in de Amerikaanse roots muziek.

Wick Bambix (WO 19 JUL) – Een bekend figuur uit de Nijmeegse punkscene en daarbuiten: Wick Bambix, oprichter van punkband Bambix. Met haar band toerde ze de hele wereld over, maar voor haar solo muziek is ze teruggekeerd naar de basis: akoestische nummers met een onvervalste punk-attitude.

The Etta James Experience (VR 21 JUL) – Deze elfkoppige band brengt een ode aan de in 2012 overleden Amerikaanse ‘grand lady of soul’, niemand minder dan Etta James. Geniet van een spetterende, swingende show vol met de beste soul, blues, funk, rock’n roll en jazz sounds!

Bekijk hier het programma per dag van de Holy Ground.

 

Zomeropeningstijden Café LUX

Zomeropeningstijden kassa

Silent Disco tijdens Vierdaagsefeesten

Kaartverkoop cursus première najaar 2024 gestart

Participanten gezocht voor het kweken van een kunstobject

Start kaartverkoop podiumprogramma 2024-2025