Zomeractie wegens succes verlengd: 4 weken onbeperkt naar de film

Genoeg gebakken? Filmpje pakken, ook in augustus! Ontsnap even aan de warme of juist druilerige zomerdag door in een van onze filmzalen te duiken. Deze zomer kun je met de LUX Zomerpas vier weken (28 dagen) lang onbeperkt naar de film voor €19,95. De LUX Zomerpas is alleen online via onze website aan te schaffen. Wegens succes is de zomeractie verlengd t/m augustus!

Deze zomer kun je met de LUX Zomerpas voor €19,95 vier weken lang onbeperkt naar de film. De LUX Zomerpas gaat in vanaf het moment dat je de pas aanschaft en is vanaf dat moment 4 weken (28 dagen) geldig. 

Koop hier je LUX Zomerpas.

Hoe werkt de zomeractie?

  1. Log in met je LUX account of maak een account aan; 
  2. Je kunt de zomeractie activeren via onze website. Na aankoop wordt het product (LUX Onbeperkt Film) aan je LUX-account gekoppeld. De actie is vanaf dat moment 4 weken geldig. 

Filmtips

Heb jij nog geen zicht op mooie films die je deze zomer wilt zien? Wij hebben alvast een aantal van onze favorieten voor je op een rij gezet. Deze mag je wat ons betreft niet missen: 

– Asteroid City: Asteroid City speelt zich af rond 1955, in een fictief Amerikaans plaatsje in de woestijn. Het programma van een conventie voor jonge Stargazers en Space Cadets, waar leerlingen en hun ouders vanuit het hele land bij elkaar komen voor onderlinge kameraadschap en wetenschappelijke competitie, wordt spectaculair verstoord door wereldschokkende gebeurtenissen.

– Oppenheimer: De wereld redden met het risico om deze ook te verwoesten. In Oppenheimer, de nieuwste film van Christopher Nolan (Inception, Interstellar) duiken we in het verhaal van J. Robert Oppenheimer, de raadselachtige man achter de creatie van de atoombom.

– Barbie: Dé zomerhit van 2023, de barbieroze komedie van Greta Gerwig (Lady Bird) over een pop die gedwongen wordt uit Barbieland te vertrekken vanwege haar onvolkomenheden.

Hoe reserveer je een kaartje?

  1. Log in met je LUX-account; 
  2. Selecteer de film die je graag wilt zien;  
  3. Selecteer de stoel (en); 
  4. Selecteer bij kaartsoort “Zomerpas”;  
  5. Klik op ‘Verder’ en rond je bestelling af. De e-tickets worden naar je e-mailadres verzonden. 

Voorwaarden LUX Zomeractie

  • De Zomerpas is t/m eind augustus te koop
  • Niet te gebruiken in combinatie met andere kortingen. 
  • De LUX Zomerpas is persoonsgebonden. 

Let op! Je krijgt geen fysieke pas, de LUX Zomerpas is alleen gekoppeld aan je (online) LUX-account.

Start kaartverkoop podiumprogramma 2024-2025

Filmkring 2024/2025 - Data en info

Thijs van Beusekom over De Europese verkiezingen

LUXGemist - de mooiste films die je misschien gemist hebt

Nieuw VR programma van start in mei

Junior specials in de meivakantie