Zomeractie: 4 weken onbeperkt naar de film - wegens succes verlengd

Genoeg gebakken? Filmpje pakken! Na een dag volop bakken in de zon is het heerlijk om af te koelen, toch? Daarnaast is het fijn als je er mooie film bij hebt. Deze zomer kun je met de LUX Zomerpas vier weken (28 dagen) lang onbeperkt naar de film voor €19,95. De LUX Zomerpas is alleen online via onze website aan te schaffen. Wegens succes is de zomeractie verlengd t/m augustus!

Tijdens de tropische dagen in ons kleine land en gezellige stad is het heerlijk om even af te koelen. In onze filmzalen is het altijd 21 graden en daarin kun je lekker even ontsnappen aan de hitte, een kleine break van het bakken in de zon.  

Deze zomer kun je met de LUX Zomerpas voor €19,95 vier weken lang onbeperkt naar de film. De LUX Zomerpas gaat in vanaf het moment dat je de pas aanschaft en is vanaf dat moment 4 weken (28 dagen) geldig. De pas is te koop vanaf 1 t/m 30 juli. 

Koop hier je LUX Zomerpas.

Hoe werkt de zomeractie?

  1. Log in met je LUX account of maak een account aan; 
  2. Je kunt de zomeractie activeren via onze website. Na aankoop wordt het product (LUX Onbeperkt Film) aan je LUX-account gekoppeld. De actie is vanaf dat moment 4 weken geldig. 

Filmtips

Heb jij nog geen zicht op mooie films die je deze zomer wilt zien? Wij hebben alvast een aantal van onze favorieten voor je op een rij gezet. Deze mag je wat ons betreft niet missen: 

– Asteroid City (nu te zien): Nieuwste Wes Anderson, met sterrenkast. Asteroid City speelt zich af rond 1955, in een fictief Amerikaans plaatsje in de woestijn. Het programma van een conventie voor jonge Stargazers en Space Cadets, waar leerlingen en hun ouders vanuit het hele land bij elkaar komen voor onderlinge kameraadschap en wetenschappelijke competitie, wordt spectaculair verstoord door wereldschokkende gebeurtenissen.

Oppenheimer: De wereld redden met het risico om deze ook te verwoesten. In Oppenheimer, de nieuwste film van Christopher Nolan (Inception, Interstellar) duiken we in het verhaal van J. Robert Oppenheimer, de raadselachtige man achter de creatie van de atoombom.

– Barbie: Dé zomerhit van 2023, de barbieroze komedie van Greta Gerwig (Lady Bird) over een pop die gedwongen wordt uit Barbieland te vertrekken vanwege haar onvolkomenheden.

Hoe reserveer je een kaartje?

  1. Log in met je LUX-account; 
  2. Selecteer de film die je graag wilt zien;  
  3. Selecteer de stoel (en); 
  4. Selecteer bij kaartsoort “Zomerpas”;  
  5. Klik op ‘Verder’ en rond je bestelling af. De e-tickets worden naar je e-mailadres verzonden. 

Voorwaarden LUX Zomeractie

  • De Zomerpas is de hele maand juli te koop (1 t/m 30 juli) en alleen geldig in juli en augustus. 
  • Niet te gebruiken in combinatie met andere kortingen. 
  • De LUX Zomerpas is persoonsgebonden. 

Let op! Je krijgt geen fysieke pas, de LUX Zomerpas is alleen gekoppeld aan je (online) LUX-account.

Zomeropeningstijden Café LUX

Zomeropeningstijden kassa

Silent Disco tijdens Vierdaagsefeesten

Kaartverkoop cursus première najaar 2024 gestart

Participanten gezocht voor het kweken van een kunstobject

Start kaartverkoop podiumprogramma 2024-2025