sluit

Cinekid – Lotte op zoek naar de draken

Film

De herfstvakantie vier je met Cinekid! Cinekid is kijken, filmen, gamen, spelen, ervaren en beleven. Bekijk de mooiste films en kom spelen in een gigantische multimediaspeeltuin. De films die je hier ziet zijn heel speciaal; de meeste zijn namelijk alleen tijdens Cinekid te zien. Voor of na de film kun je op expeditie; een ontdekkingstocht in de wereld van film en media.

LOTTE OP ZOEK NAAR DE DRAKEN
Eén van de films die je tijdens Cinekid ziet is Lotte op zoek naar de draken. Het hondje Lotte krijgt een klein zusje; Roosi. Samen met haar zusje wil ze graag nieuwe avonturen beleven. Dus wanneer er twee onderzoekers naar het dorp komen die een wedstrijd organiseren, besluit ze mee te doen. Wie erin slaagt het volkslied op te nemen van de oudste diersoort ter wereld, de mythische vuurspuwende draak, wint de hoofdprijs. En dus gaan Lotte en Roosi op een spannende reis, op zoek naar een draak…
Adviesleeftijd: 3+

CINEKID
Cinekid strijkt neer van maandag 14 t/m vrijdag 18 oktober. Er draaien tien verschillende kinderfilms. Daarnaast kunnen kinderen op expeditie door LUX; met een stempelkaart struinen ze de verschillende activiteiten af. Zoals een knutselhoek, game-room, VR-installatie, of spelen voor een green screen. Ook zijn er een aantal bijzondere programma’s, zoals twee opblijfavonden of een animatieworkshop. Kijk hier voor meer informatie over de Expeditie. En bekijk hier het hele Cinekid programma. Kijk hier voor meer informatie over kaartverkoop en prijzen.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?