Oscarwinnaars te zien in onze zalen

Zondag 12 maart vonden de Oscar-uitreikingen plaats. De grote winnaar van de avond was drama, actie en comedyfilm Everything Everywhere All At Once, die wist maar liefst 7 Oscars binnen te slepen van de 9 nominaties. Daarnaast zijn er meerdere Oscar winnende films te zien in onze zalen.

Everything Everywhere All At Once won de Oscar voor Beste Film, Beste Actrice, Beste Vrouwelijke Bijrol, Beste Mannelijke Bijrol, Beste Regie, Beste Screenplay en Beste Editing. Om de grote winst van deze film te vieren vertonen we op dinsdag 21 maart de film in onze zaal voor een laatste reguliere vertoning. Kaarten zijn via deze link verkrijgbaar.

Oscar voor Brendan Fraser in The Whale

Voor sommigen was dit een voorspelbare winnaar, voor anderen was het zeker dat Elvis acteur Austin Butler er vandoor zou gaan met de Oscar voor Beste Acteur. Toch ging de Oscar naar Brendan Fraser, voor zijn krachtige rol in The Whale. In deze film speelt Fraser de zwaarlijvige Charlie die zijn leven opnieuw betekenis wil geven. The Whale is nu te zien in one zalen, kijk voor tijden en tickets op deze pagina.

Oscar voor Women Talking

De krachtige film Women Talking won op 12 maart de Oscar voor Best Bewerkte Scenario. Deze Oscar geeft aan welke film het beste scenario’s heeft gebaseerd op toneelstukken, romans of biografieën. In dit geval is de film gebaseerd op het boek van Miriam Toews Wat Ze Zeiden. Women Talking is nu te zien in onze zalen, kijk voor tijden en tickets op deze pagina.

Benieuwd naar de volledige lijst van Oscarwinnaars? Lees hier meer.

Zomeropeningstijden Café LUX

Zomeropeningstijden kassa

Silent Disco tijdens Vierdaagsefeesten

Kaartverkoop cursus première najaar 2024 gestart

Participanten gezocht voor het kweken van een kunstobject

Start kaartverkoop podiumprogramma 2024-2025