Valentijnstips

Nog op zoek naar een leuke activiteit voor Valentijnsdag? Met een film zit je natuurlijk altijd goed! Met enorm veel keus aan films helpen wij je graag met een aantal Valentijnstips.

– L’Innocent (te zien op dinsdag 14 februari om 19.30 uur) – Een verrassende en originele feelgoodfilm van de Franse regisseur en acteur Louis Garrel. Een fascinerende mix van komisch drama en romantische actiefilm, met hoofdrollen van Louis Garrel (Le Redoutable) en Noémie Merlant (Les Olympiades). Lees hier meer. Of bekijk je liever gelijk de trailer van de film? Klik dan hier.

– Falcon Lake (te zien op dinsdag 14 februari om 19.45 uur) – Een teder maar tegelijkertijd huiveringwekkend verhaal over een eerste liefde. De Canadese actrice Charlotte Le Bon weet in haar regiedebuut de sfeer van een lange landerige zomervakantie waarin van alles maar ook niets gebeurt uitstekend te treffen. Lees hier meer. Of bekijk je liever gelijk de trailer van de film? Klik dan hier.

Valentijnsspecials in Café LUX

Naast filmtips voor Valentijnsdag kun je op de 14e genieten van een speciale Pink Gin Tonic met Rose Lemonade (€ 8,00) en maakt onze chef een speciaal Valentijnsdessert (€ 4,50) . Een heerlijke blondie met bastogne en frambozen, perfect om samen van te genieten voordat je de film ingaat.

Programma Vierdaagsefeesten in LUX

Vanaf augustus - nieuw VR-programma Trailblazing Taiwan

Zomerstrippenkaart, drie keer naar de film met korting!

Zomeropeningstijden Café LUX

Zomeropeningstijden kassa

Silent Disco tijdens Vierdaagsefeesten