Valentijnstips

Nog op zoek naar een leuke activiteit voor Valentijnsdag? Met een film zit je natuurlijk altijd goed! Met enorm veel keus aan films helpen wij je graag met een aantal Valentijnstips.

– L’Innocent (te zien op dinsdag 14 februari om 19.30 uur) – Een verrassende en originele feelgoodfilm van de Franse regisseur en acteur Louis Garrel. Een fascinerende mix van komisch drama en romantische actiefilm, met hoofdrollen van Louis Garrel (Le Redoutable) en Noémie Merlant (Les Olympiades). Lees hier meer. Of bekijk je liever gelijk de trailer van de film? Klik dan hier.

– Falcon Lake (te zien op dinsdag 14 februari om 19.45 uur) – Een teder maar tegelijkertijd huiveringwekkend verhaal over een eerste liefde. De Canadese actrice Charlotte Le Bon weet in haar regiedebuut de sfeer van een lange landerige zomervakantie waarin van alles maar ook niets gebeurt uitstekend te treffen. Lees hier meer. Of bekijk je liever gelijk de trailer van de film? Klik dan hier.

Valentijnsspecials in Café LUX

Naast filmtips voor Valentijnsdag kun je op de 14e genieten van een speciale Pink Gin Tonic met Rose Lemonade (€ 8,00) en maakt onze chef een speciaal Valentijnsdessert (€ 4,50) . Een heerlijke blondie met bastogne en frambozen, perfect om samen van te genieten voordat je de film ingaat.

De kaartverkoop voor Go Short 2024 is gestart – dit zijn de highlights

LUX sluit zich aan bij de podiumkunsten actie voor de kinderen van Gaza

Nijmegenaren gezocht voor het kweken van een kunstobject uit GFT

Verwacht: Internationale Vrouwendag en Gelderse Vrijheidsdagen

Juniorfilms in de voorjaarsvakantie

InScience 2024