sluit

Sven Ratzke

For One Night Only

Voor één avond is rasentertainer Sven Ratzke helemaal van u. Het Nederlands-Duitse theaterdier bespeelde de grote concertzalen van New York tot Sydney en van Berlijn tot Londen en kreeg al veel superlatieven over zich uitgestort.

Maar de extravagante entertainer voelt zich ook erg thuis in de kleine zaal, dichtbij zijn publiek. In For One Night Only opent hij zijn prachtige muziekcatalogus en brengt hij parels van David Bowie, Bertolt Brecht en Jacques Brel en speciaal voor hem geschreven nummers door grootheden als Rufus Wainwright en Fay Lovsky. Met zijn eigenzinnige stijl, uitbundige kostuums, hilarische verhalen en weergaloze muziek is Ratzke voor één avond helemaal van u. Christian Pabst begeleidt hem op de vleugel.

Talkshow
Ratzke heeft sinds kort een eigen talkshow op de Duitse zender ARD, Ratzkes Rendezvous. De eerste twee afleveringen, opgenomen in het beroemde Berlijnse cabaretcafé Bar Jeder Vernunft, werden in oktober 2017 uitgezonden.
Eerder werd  Ratzke met zijn David Bowie-programma Starman genomineerd in de categorie ‘Best Cabaret Performer’ voor de prestigieuze Australische Helpmann Awards. Volgens de jury combineert Ratzke hoge cultuur op knappe wijze met luchtig muziektheater. Het is een  bijzondere nominatie, omdat maar zelden buitenlandse artiesten genomineerd worden voor deze belangrijke prijzen.

www.sven-ratzke.com

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden