sluit

InScience

Dutch International Science Film Festival
Film
Festival

InScience is hét wetenschapsfilmfestival van Nederland. Van 8 tot en met 12 november vindt de derde editie van InScience – Dutch International Science Film Festival plaats bij ons in LUX.

InScience vertoont de beste wetenschapsfilms van het moment, internationale topwetenschappers delen hun nieuwste inzichten en een uitgebreid educatieprogramma stimuleert leerlingen het verschil te zien tussen feit en fictie.

De derde editie van InScience wordt gehouden onder het motto ‘No facts, No Future’. Nepnieuws, alternatieve feiten, internettrollen: de waarheid is niet langer dé waarheid, hoogstens een waarheid, steeds vaker ook géén waarheid. We worden gevoed met het nieuws dat we willen lezen en steeds meer bevestigd in wat we al vinden. Ieder zijn eigen bubbel, zijn eigen werkelijkheid. In de derde editie neemt InScience stelling in het tijdperk van alternatieve feiten, post-truth en de opvatting dat wetenshap ook maar een mening is.

Voor het volledige programma en kaarten ga je naar de website van InScience. Kaarten zijn ook verkrijgbaar aan de kassa van LUX.

Ben je van plan om meerdere voorstellingen te bezoeken op één festivaldag? Neem dan een InScience dagpas! Voor € 14,00 heb je op donderdag of vrijdag een dagpas en voor € 19,00 heb je op zaterdag of zondag een dagpas. Je hebt je pas er zo uit, want met je pas kun je voor € 2,00 per programma tickets kopen voor de voorstellingen die je wilt zien!

Koop hier je dagpas:
Dagpas donderdag of vrijdag
Dagpas vrijdag of zaterdag
Let wel op: koop éérst de pas, wacht op de bevestigingsmail en koop dan de tickets voor de voorstellingen.

Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar via de website van InScience en aan de kassa van LUX.

De nieuwste films, voorstellingen & debatten direct in je mail?

Ja, graag!

jouw voorkeur

Aanmelden